colorfulleyes65 2 ارسال شده در مهر 89 با سلام وقتی وارد صفحه مدیریت جوملا میشم.با وارد کردن یوزر و پسورد و زدن دکمه ورود وارد صفحه مدیریت نمیشود.هیچ اروری هم نداره و فقط صفحهindex.php که در لینک زیر میاد خالی هست و محتوایی نداره. www.sitename/administrator/index.php علت چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست عزیز این اتفاق دقیقا بعد از نصب هست یا از ابتدا اینطور نبوده و خود به خود اینطور شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در مهر 89 من جومفیش رو نصب کرده بودم و بعدا پاکش کردم و این اتفاق افتاد.نه مدتهاست دارم مدیریت میکنم/نمیدونم چه اتفاقی افتاده.تا میخواد با یوزر و پسوردی که زدم وارد مدیریت بشه ،این اتفاق میفتد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 /1 G'3**HF *E'EJG AHD/1G' H A'JDG'J E1(H7 (G ,HEAJ4 1H -0A CFJ/ H /1 /J*'(J3 GE *J(DG'J E1(H7 (G ,HEAJ4 1H -0A CFJ/. B(D '2 G1 'B/'EJ bakup A1'EH4 F4G EHAB ('4J/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در مهر 89 بعضی از فایلهای جومفیش هنوز از سرور شما پاک نشده مخصوصا پلاگین ها از طریق ftp چک بکن و هرچی فایل جومفیش رو بصورت دستی پاک کن امیدوارم درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در مهر 89 من همه رو به صورت دستی پاک کردم.اما باز تغییری حاصل نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 ای بابا پست بنده چرا اونطوری شده!:1: دوست عزیز تمام فایلها و پوشه های مربوط به جومفیش رو که حذف کردید بعد در دیتابیس هم تمامی تیبل های مربوط به جومفیش رو هم حذف کنید و بعد کوکی های مرورگرتون رو هم پاک کنید و مجدد تست کنید ببینید بازم مشکل هست یا خیر پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در مهر 89 خیر درست نشد.:(:(:( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 من اگه جای شما بودم بجای این همه درد سر کشیدن یک بار دیگه جوملا رو نصب میکردم. البته باید قبلش یه بک آپ از جوملا قبلی برای اطمینان بیشتر بگیری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مهر 89 پوشه ادمین رو یکبار روی پوشه فعلی ریپلیس کن فکر کنم درست بشه البته بک آب هم که دوستان گفتن فراموش نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در مهر 89 از دیتابیس تونستم بک آپ بگیرم.اما از فایلهای درون سیستم نمیتونم.آخه تو مدیریت هاست دکمه دانلود نداره که من بتونم دانلود کنم و رو سیستمم ذخیره کنم.اگه از نرم افزار ftp استفاده کنم،میتونم فایلها رو دانلود کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 آره از نرم افزار ftp می تونی استفاده کنی. تو هاست هم باید ابتدا پوشه هایی رو که می خوای دانلود کنی compress کنی چون دانلود کردن مخصوص فایل هاست نه پوشه ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در مهر 89 با سلام تو خود my computer در xp و در قسمت نوار آدرس کافیه ftp.cpanel name.comبنویسیم و اینتر بزنیم.وارد کلیه فایل منیجر مدیریت هاست میشیم و دیگر نیازی نیست نرم افزار ftp نصب کنیم. منو بگین که این راهو بلد نبودم و از بس ftp software دانلود کردم ،ظاهرم شد ftp.... نتیجه اخلاقی: زیاد بایستی سرچ کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام البته اینم در نظر داشته باشید که اکثر کارهایی رو که میشه با برنامه انجام داد اینجا نمیشه انجام داد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در مهر 89 البته.ولی من میخواستم از فایل ها بک آپ داشته باشم.بخاطر همین از این روش استفاده کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مهر 89 دوست عزیز بلاخره مشکل حل شد یا نه ؟؟؟؟ چون اگه مشکل حل شده بگید تا دوستانی که احیانا با همین مشکل مواجه میشن هم بدونن و استفاده کنن. موفق و پیروز باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در مهر 89 خیر.یه بار دیگه نصب کردم .البته بک آپ هم گرفتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر