rw280s 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام.ببخشید سوالم شاید تکراری باشه ولی من تاپیکهای دیگه رو دیدم ولی مشکلم حل نشد. من برای نصب افزونه مشکل داشتم ftp را در تنظیمات اصلی غیرفعال کردم و ماژول را نصب کردم. اما الان وقتب توی تنظیمات ftp را می خوام فعال کنم این ارور را میده و فعال نمیشه. JFTP::write: Bad response JFTP::delete: Bad response JFTP::write: Bad response یک خطا رخ داده است! نمیتواند فایل configuration.php را برای نوشتن باز کند! configuration.php بنده روی 777 تنظیم هست. چه مشکلی ایجاد شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز شما چرا می خواهید ftp را فعال کنید؟؟ سعی کنید فقط در مواقعی که لازم هست این کار را بکنید. اگر سطح درسترسی فایل کانفیگ جوملاتون روی 777 باشه دیگه قائدتا نباید مشکلی باشه. شما اطلاعات را درست وارد می کنید؟ شما همچنین می توانید داخل همان فایل کانفیگ این کار را انجام دهید. Ftp را پیدایش کنید و 0 را 1 کنید و همچنین تنظیماتش را داخل متغیر ها وارد کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rw280s 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 خیلی متشکر از راهنماییتون یه سوال دیگه اینکه فقط ftp برای انتقال فایل استفاده میشه؟ منظورم اینه که اگه غیر فعال باشه مشکلی برای دیگر قستهای سایت پیش نمیاد که درست کار نکنند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. بله برای انتقال فایل است ولی اگر سیستمتون بر اساس جوملا باشه ، برای انتقال فایل و سایر قسمت ها هیچ مشکلی پیش نمی یاد. Ftp را باید در مواقعی که مشکل پیش میاد فعال کنیم و بعدا دوباره غیر فعال باید کرد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rw280s 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 یک سوال دیگه من add-ons فایرباگ را روی فایرفاکسم نصب کردم. وقتی فعالش می کنم نمی تونم بفهمم که تیتر و نوشته را چطور میشه تغییر داد. مثلا می خوام نوشته زیر را تغییر بدم این خط html را نشون میده اما نمی تونم منبع ش را پیدا کنم و اونو تغییر بدم Newer news items: چطور جای این متن ها و توی چه فایلی هست را میشه فهمید. لطفا منو راهنمایی کنید تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام rw280s عزیز ، لطفا قوانین انجمن را رعایت فرمایید ! سوال جدید در تاپیک جدید ... موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر