mohamadiiiii 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 باسلام دوستان من از یه کامپوننتی استفاده کردم که نام سازنده اون کامپوننت با فونت خیلی درشت توی تمام صفحاتم دیده میشه من میخوام فونت نوشته رو کوچیک کنم همه فایل ها گشتم ولی چیزی پیدا نکردم ممکنه یه راهنمایی کوچولو بکنید که مسیر جایی که نام سازنده کامپوننت اونجا ذکر میشه کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز نام کامپوننت رو اعلام بفرمایید همه کامپوننت ها مثل هم نیستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز کپی رایت سازنده در خیلی جاها می تونه باشه: 1.فایل زبان ini 2.فایل xml نصبی 3.یکی از فایل های php شما باید در این فایل ها بگردید تا پیدایش کرده و حذفش کنید. در ضمن اگر کپی رایت شما کد شده باشه ، دیگه با این رویش حذف نمیشه. بلکه شما باید کلاس کپی رایت را با افزونه هایی که روی مرورگر نصب می شوند مثل وب دولوپر یا فایرفاکس به دست بیاورید و display آن را hidden کنید. (با استفاده از css) یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اردیبهشت 91 من به گفته دوستان اين رو هم اضافه ميكنم كه امكان داره اصلا يه فايل Css جدا به نام كپي رايت باشه كه شما ميتوني اون رو پاك يا اديت كنيد موفق و سربلند باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 من به گفته دوستان اين رو هم اضافه ميكنم كه امكان داره اصلا يه فايل Css جدا به نام كپي رايت باشه كه شما ميتوني اون رو پاك يا اديت كنيد موفق و سربلند باشيد سلام. دوست عزیز css مخصوص استایل نوشتن است و کپی رایت را که نمیشه اینجا نوشت!!! فقط برایش می توان استایل نوشت. همچنین اگر شما کلاس کپی رایت را اونوجا بنویسید و display اش را hidden کنید مشکل رفع می شود. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر