mhhossein 13 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام بر دوستان گاهی اوقات لازم است در سایت های جوملایی محصولات، نمونه کارها، اجناس به صورت کلی دریک لیست در معرض دید مخاطب قرار گیرد. برای این کار از افزونه های مختلفی میتوان استفاده کرد. توسط این ماژول که با جوملا 2.5 سازگار است به راحتی میتوانید لیستی از نمونه کارها، نمونه اجناس و یا نمونه فعالیتهای خود را به صورت شکیل درسایت جومینایی خود به معرض نمایش بگذارید. از این افزونه حتی به عنوان گالری نیز میتوان استفاده نمود ! من در جومینا این ماژول ندیدم، ماژول بسیار زیبایی. حیفم اومد دوستان از اون بی بهره باشن دمو سایت سازنده دانلود از سرور جومینا دانلود از سایت سازنده 1 واکنش ها : omidi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsanhiteh 0 ارسال شده در آبان 91 سلام میشه درباره نحوه کار کردن با این ماژول هم توضیح بدین من این ماژول رو نصب کردم ولی نمیدونم چطوری از اون استفاده کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید http://wiki.templaza.com/Main_Page موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر