sadaf3d 18 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام به همه دوستان. من یه سری فیلد جدید به قسمت ثبت نام سایتم اضافه کردم و حالا میخام هر وقت که کسی تو سایتم عضو شد یه تعداد از این پارامترها برای مدیر سایت ارسال بشه.همونطور که میدونید در سیستم پیشفرض جوملا نام و نام کاربری و ایمیل شخص ثبت نام کننده ارسال میشه برای ایمیل ادمین اما من از طریق آموزش افزایش فیلد ثبت نام آقای تهرانی این فیلد ها رو اضافه کردم ولی نتونستم اونا رو تو ایمیل ارسالی برای مدیر قرار بدم. در ضمن من از قالبساز ایمیل جومینا هم استفاده کردم ولی باز هم نتونستم.میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟ ممنون:thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در اردیبهشت 91 بازم سلام. این تنظیمات مربوط به پارامترها ومتغیر های داخل متن ایمیل توی قسمت اصلی سایت تو مسیر component/com_user/controler.php هست تو خط 530. ولی من خیلی از برنامه نویسیش سر در نیاوردم و هر چی هم اون خط رو ویرایش کردمو بالا پایین کردم جواب نداد.کسی نیست بتونه کمکم کنه؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام می تونید از افزونه CB استفاده کنید نسخه فارسی شدش تو سایت جومینا منتشر شده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در اردیبهشت 91 الان دیگه دیر شده و من مجبورم همین فایلها رو اصلاح کنم و اون یکم پیچیده هست.نمیشه خود جوملا رو یکم دستکاری کرد؟همی فایل کنترلر که بالا آدرسشو عرض کردم رو نمیشه ویرایش کرد؟؟ ممنون از پاسختون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام فکر کنم کامپوننت k2 برای دریافت اطلاعات اضافی بدون کد نویسی افزونه مناسبی باشه. ببینید شاید مشکلتون رو حل کنه. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر