hamidnpc 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان همان طور که می دانید جدیدا شرکت های قالب سازی از چندین استایل برای قالب هاییشان می سازند .از جمله یو تم و راکت تمز . من دیدم خیلی از سایت های جوملای با هر بار باز کردن صفحه یک استایل باز میشود این ها از چه افزونه ای استفاده می کنند؟ به طور دقیق تر: من افزونه ای می خوام که با هر باز شدم صفحه یکی از استایل های قالب را لود کند. ممنون اگر هر چه زود تر کمک کنید ممنون می شوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود بر شما من افزونه ای برای این کار ندیدم اما مبشه کد نویسی کرد که به صورت رندم این کار انجام بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 خیلی ممنون آقای تهرانی . یادمه یکی از دوستان سوال مشابهی را پرسیده بودند در مورد یک سایت قالی فروشی جوملا که همین طوری کرده بود در ضمن آقای تهرانی نوشتن این افزونه سخت هست؟ می توانید خودتان بنویسید؟ شرمنده ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 یک راه دیگه هم هست که میشه با نصب چند تا قالب که موقعیت هاش به هم نزدیک هستند به چند تا استیل متفاوت رسید البته خیلی منطقی نیست، اما این هم یک راهه دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 نه دوست من این راه زیاد جالبی نیست. اگر همچین افزونه ای توسط جومینا طراحی بشود کار خیلی از مردم راه می افتد از جمله خودم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز ببینید افزونه ای برای این کار نمی تونه ساخته بشه چون باید برای قالب شما باشه... من می توانم چنین کاری روی هر قالبی بکنم. در صورت نیاز به من پ خ بدید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر