msn0098 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من به تمامی مدیران جومینا پی ام دادند همه هم مارو به دو سه نفر از جمله آثقای رضایی و تهرانی پاس میدادند که این دو مدیر عزیز هم پاسخ ما را ندادند دوستان من یک افزونه میخوام (اسکریپت هم شد مشکل نیست) که فرم ساز باشه و قابلیت پرداخت انلاین داشته باشه و بعدش اس ام اس اینکه اطلاعاتش دریافت شد رو بهش بده میدونم رایگانش نیست دوستانی که میتونن بنویسن حدود مبلغشو بگن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز متاسفانه اینقدر حجم پیام های خصوصی زیاد هست که بارها هم اعلام کردیم بررسی نمی شوند. برای طراحی همچین فرمی لطفاً تماس بگیرید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود بر شما دوست عزیز انصافا پاسخ به پیام های خصوصی امکان پذیر نیست برای همین من در امضام هم نوشته ام که شرمنده شما نباشم با آقایرضائی تماس بگیرید مشکل را حل میکنند انشا الله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر