hadigta 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خسته نباشید من از این مازول خبری میخوام استفاده کنم. مازول رو نصب کردم و در قسمت مدیریت مازول ها جدید زدم و جاشو انتخاب کردم.ولی رو سایت خطای زیر رو میده Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/khanesor/domains/daymedia.ir/public_html/modules/mod_globalnews/helper.php البته تو سایت ی سری تنظیمات واسه این مازول گذاشته که من اصلا ندیدم کجاست!و پیداشون نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام توی یک موقعیت دیگه تست کنید و اگه درست نشد ماژول رو حذف و دوباره نصب کنید بااحترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadigta 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام توی یک موقعیت دیگه تست کنید و اگه درست نشد ماژول رو حذف و دوباره نصب کنید بااحترام سلام همه اين كارا رو كردم ولي نميشه.اصلا اون تنظيماتي كه عكسش رو بالا ضميمه كردم كجا مياد كه من نميتونم پيدا كنمش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام موقعی که این ماپول فعاله ماپول های دیگه رو غیر فعال کنید تست کنید ببینید تداخل نداشته باشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام احتمالا افزونه رو طور کامل از روی هاست و یا دیتابیس پاکسازی نکرده اید یکبار دیگر افزونه را حذف کنید و پس از اطمینان از اینکه در روی هاست و دیتابیس اثری از افزونه باقی نمانده ، مجددا نصب کنید یکبار هم دیتابیس را Repair کنید توجه : قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر