محمد پورامين 19 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام خدمت دوستان عزيز. ايام فاطميه رو به همه عزيزان پارس جومي تسليت ميگم. طبق درخواست يكي از دوستان اين ماژول خيلي سخت براي ترجمه و خيلي كاربردي رو ترجمه كردم. امكانات اين ماژول: پشتیبانی از کامپوننت K2 پشتيباني از كامپوننت redSHOP پشتيباني از virueMart cropping عكس ها حالت پرتال و خيلي چيزها.... كه پيشنهاد ميكنم ازش استفاده كنيد. ______________________________ هزينه ترجمه هم 3 تا صلوات براي فرج آقا امام زمان(عج) هستش. دانلود از سرور جومينا لينك ماژول در جوملاي جهاني لينك دمو از سايت سازنده موفق باشيد. 3 واکنش ها : mirzadi، svb93 و harimi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net.keyhan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من ماژول را نصب کردم فقط میخوام هربار 4 تیتر خبر را نشون بده هرچی تو تنظیمات گشتم نبود آیا این امکان وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
peromo 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام من ماژول را نصب کردم وقتی مطلب را نمایش میده بلا فاصله مطلب داخلش نا پدید میشه مشکل چیه؟لطفا راهنمایی کنید ضروریه...... 1 واکنش ها : amin912 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
unique_72 0 ارسال شده در آبان 91 سلام خسته نباشید من از این ماژول در سایتم استفاده میکنم فقط دتو گالریس که فقط عکس مطالب و نشون میده با فایرفاکس سازگار نیستو کسی نمیتونه اسکرول و تکون بده .یعنی اسلایدر تکون نمیخوره. راه حلی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saleh1994 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام من نسخه انگلیسی این افزونه رو برای جوملا 3 میخوام . سایت منبعش مشکل در قسمت ثبت نام داره برای همین نتونستم از اونجا بگیرمش ، ممنون میشم یکی از دوستان قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید دانلود نسخه اصلی از سرور جومینــــــا برای جوملا :25::j3: - UnzipFirst موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 2 واکنش ها : khajehsaeidi و mirzadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر