qomgraphic.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام امار بازدید این سایت چی هستش www.matlabha.ir لطفا اگر کسی داره بده فکر کنم اسمشcom_j4age باشه اگر کسی فارسی شده هم داره بده ممنونتونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. این کامپوننت در سایت جومینا منتشر شده است. کاملا فارسی. بفرمایید: لینک یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qomgraphic.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 کسی میتونه این افزونه رو به نام من بکنه و کاملا فارسی کنه منتظرتون هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام بله پیام خصوصی... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام بله پیام خصوصی... سلام. دوست عزیز منظورتون چیه "پیام خصوصی"؟؟؟ این افزونه کاملا فارسی شده است و در جومینا منتشر شده است. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام بله پیام خصوصی... سلام. دوست عزیز منظورتون چیه "پیام خصوصی"؟؟؟ این افزونه کاملا فارسی شده است و در جومینا منتشر شده است. یا علی سلام. دوست عزیز تغییر لینک ها و نمایش نام ایشون در کامپوننت منظورمه با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر