naladra 2 ارسال شده در مهر 89 با سلام خدمت شما جومینایی های عزیز دوستان کسی ماژول تغییرات نرخ ارز و طلا و نفت داره یا کد اسکریپت این قضیه رو داره یا معرفی کنه؟ ممنونم دوستان:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 سایت mesghal.com این امکان رو به شما میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در مهر 89 اولا ممنونم از معرفی این سایت :thankyou::thankyou::thankyou: میخواستم بدونم نمونه دیگه ای هم هست این به خاطر اینکه یک عکس رو تو سایت من لود میکنه خیلی سرعت پایینی داره باز ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 فکر کنم پارس تولز هم یه کد جاوا براش داره.ولی خوب زیرش تبلیغات هم داره. من برای وبسایت اتحادیه طلا و جواهر یکی از استان ها از همین سایت مثقال استفاده کردم. تا جایی که یادمه اون موقع همه رو بررسی کرده بودم و به این سایت رسیده بودم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در مهر 89 ولی این علاوه بر تبلیغ به شدت سرعت سایت رو میاره پایین یادمه چند سال پیش من از یه کد اسکریپتی استفاده میکردم که هم نرخ ارز و نفت و طلا رو با هم داشت البته به زبان انگلیسی بود ، هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم اون خیلی خوب بود تبلیغش هم به راحتی میشد حذف کرد.:cool: بازم ممنونم اگر نمونه دیگه ای پیدا کردین خبرم کنید:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
manuel 0 ارسال شده در مهر 90 برو به این لینک : اصلا افت سرعت نداری : http://www.tala.ir/webservice.php ولی خوب لینک خودش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر