yasser360 1 ارسال شده در مرداد 93 آقا شما همیشه آنلاینی؟من هروقت پیام دادم یا مشکلی داشتم شما چند دقیقه بعد جواب دادی فرم تماس با ما میخوام اگه اشکال نداره میخوام برگرده به وضعیت سابق.فقط مشکلش این بود که فیلد موضوع به هم ریخته بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 آقا شما همیشه آنلاینی؟من هروقت پیام دادم یا مشکلی داشتم شما چند دقیقه بعد جواب دادی فرم تماس با ما میخوام اگه اشکال نداره میخوام برگرده به وضعیت سابق.فقط مشکلش این بود که فیلد موضوع به هم ریخته بود من ميتونم هم اينو بزارم هم موبايل و آدرس و تلفن رو ها مطمئنيد؟ 1 واکنش ها : yasser360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasser360 1 ارسال شده در مرداد 93 الان مشکل اینه که مسئولش از اندازه فیلد ها و فونت و اندازه متن و اینها خوشش نیومده.وگرنه همین جا تلفن و آدرس و اینا زیاد شه فرقی نمیکنه.ولی به نظر راحت تر اینه که برگرده به وضعیت سابق که وقتی هم نمیگیره و اونم راضی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 الان مشکل اینه که مسئولش از اندازه فیلد ها و فونت و اندازه متن و اینها خوشش نیومده.وگرنه همین جا تلفن و آدرس و اینا زیاد شه فرقی نمیکنه.ولی به نظر راحت تر اینه که برگرده به وضعیت سابق که وقتی هم نمیگیره و اونم راضی میشه باشه الان انجام ميشه 1 واکنش ها : yasser360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 باشه الان انجام ميشه انجام شد 1 واکنش ها : yasser360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
puadi 1 ارسال شده در مرداد 93 با سلام وقتی میخوام قالب نصب کنم این ارور رو میدهJInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد چیکار کنم مرسی دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام وقتی میخوام قالب نصب کنم این ارور رو میدهJInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد چیکار کنم مرسی دوستان دسترسی بدید 2 واکنش ها : yasser360 و puadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
puadi 1 ارسال شده در مرداد 93 شرمنده تازه کار هستم .دسترسی دادن چگونه هستش؟ 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) شرمنده تازه کار هستم .دسترسی دادن چگونه هستش؟ الان یه چیزی به ذهنم رسید شما دارید فایلی که دانلود رو می کنید نصب می کنید؟ ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 2 واکنش ها : yasser360 و puadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
puadi 1 ارسال شده در مرداد 93 الان یه چیزی به ذهنم رسید شما دارید فایلی که دانلود رو می کنید نصب می کنید؟بله دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 بله دوست عزیز در پوشه Templates یه فایل زیپ هست اونو باید آپلود کنید 1 واکنش ها : puadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasser360 1 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام.چطور میتونم ستون نویسنده رو در آدرس زیر حذف کنم؟تو مدیریت منو نام نویسنده رو روی عدم نمایش گذاشتم و نمایش هم داده نمیشه.ولی من میخوام این ستون کلا حذف بشه و اون کلمه "نویسنده" بالاش هم نیاد.ممنون http://berenjetolou.ir/index.php/news ویرایش شده مرداد 93 توسط yasser360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام.چطور میتونم ستون نویسنده رو در آدرس زیر حذف کنم؟تو مدیریت منو نام نویسنده رو روی عدم نمایش گذاشتم و نمایش هم داده نمیشه.ولی من میخوام این ستون کلا حذف بشه و اون کلمه "نویسنده" بالاش هم نیاد.ممنون http://berenjetolou.ir/index.php/news ان شاء الله تا ساعتی دیگر انجام می شود 1 واکنش ها : yasser360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ان شاء الله تا ساعتی دیگر انجام می شود انجام شد آموزش : در پوشه language پوشه fa-ir فایل Fa-ir.ini خط 47 کد زیر: JAUTHOR="نویسنده" به کد زیر: JAUTHOR="" تغییر داده شد موفق باشید. 1 واکنش ها : yasser360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 انجام شد آموزش : در پوشه language پوشه fa-ir فایل Fa-ir.ini خط 47 کد زیر: JAUTHOR="نویسنده" به کد زیر: JAUTHOR="" تغییر داده شد موفق باشید. فرم تماس با ما هم انجام شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر