faraz_86 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من از پلاگین گالری تصویر SIGE plugin میخوام استفاده کنم جای میگه کد {gallery}images2012{/gallery}( که images2012 شاخه محل عکسها میبشد )را در مدیریت مطلب در مطلب مورد نظر قرار بده من منظور را نمیفهمم که کجای مطلب و چطوری این کد را قرار بدهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yderiss 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من از پلاگین گالری تصویر SIGE plugin میخوام استفاده کنم جای میگه کد {gallery}images2012{/gallery}( که images2012 شاخه محل عکسها میبشد )را در مدیریت مطلب در مطلب مورد نظر قرار بده من منظور را نمیفهمم که کجای مطلب و چطوری این کد را قرار بدهم باید عکسها را در دایرکتوری images آپلود کنید و بعد ادرس را دقیقا از نام گالری به بعد به قسمت مورد نظر معرفی کنید من قبلا نصب کردم شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faraz_86 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من عکسها را در حالت کوچیک نشان نمی ده ضربدر روش خورده ولی وقتی روشون کلیک کنی باز میکنه ونشان میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر