farhadst 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من دیتابیسم رو از cpanel به directadmin انتقال دادم و به جوملا متصل کردم همه ماژولها و پلاگین ها کار میکند و قابل تغییر و ویرایش است و مطالب هم قابل مشاهده هست تنها مشکل اینه که وقتی ویرایش یک مطلب یا ایجاد مطلب جدید رو میزنم به صفحه ای وارد میشم که هیچ استایلی نداره و فقط چند گزینه خاص در اون وجود داره! نسخه جوملا در هر دو سیستم ۱.۵.۲۶ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. من قبلا با یک سایتی چنین مشکلی را داشتم. یادم هست که با حذف کامپوننت sh404sef و همچنین پلاگین هایش درست شد. شما با احتمال قوی تداخل پلاگین دارید. ببینید آخرین افزونه هایی که نصب کردید چی بوده اند و یکی یکی غیر فعال کنید. همچنین در مدیریت پلاگین ها یکی یکی غیر فعال کنید ببینید کدومشون مشکل دارند. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام از تنظیمات اصلی نوع ادیتور رو تغییر بدید اگه درست نشد پلاگین های مربوط به ادیتور که نصب کردید رو چک کنید بااحترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhadst 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون دوستان هم پلاگین ها و کامپوننت ها رو غیرفعال کردم و هم پلاگین ادیتور رو تغییر دادم حتی TinyMCE Editor3 رو هم نصب کردم اما تغییری ایجاد نشد! :| نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر