teha_co@yahoo.com 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با درود من در جوملا 2.5 k2 آخرین ورژن رو نصب کردم ولی وقتی وارد قسمت مطالب میشم چیزی نشون نمیده مثل شکل ضمیمه چیکار کنم لازم به ذکره دو زبان انگلیسی و فارسی هم تعریف کردمه ؟ شاد باشید http://u.filepak.com/O4Ja_n06f_2.jpg هر چی هم رو دکمه انتخاب زبان کلیک میکنم بازم زیر منو هاش رو نمیاره و مثلا اگه فارسی رو بزنم مثل تصویر بازم انتخاب زبان میاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام به جومینا خوش آمدید با پیشفرض بودن زبان جوملا بصورت انگلیسی هم این مشکل رو دارید ؟ با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teha_co@yahoo.com 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام به جومینا خوش آمدید با پیشفرض بودن زبان جوملا بصورت انگلیسی هم این مشکل رو دارید ؟ با آرزوی موفقیت با درود بله دوسته من هر کاریش می کنم بازم همین مشکل وجود داره زبان عنوان رو غیر فعال کردم زبان ها رو روی انگلیسی پیشفرض کردم تمام منو ها رو به حالت عادی برگردوندم یعنی بدون زبان پیشفرض خاصی بازم مشکل فوق وجود داره پلاگین زبان رو هم غیر فعال کردم نشد شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام مطمئن نیستم ولی فکر کنم مربوط به قیلطرهایی هست که انتخاب کردید تمامی قیلطر ها را روی مقدار پیشفرض که معمولا اولین مورد هست و بین دو خط تیره قرار گرفته ، قرار دهید ، ببینید مشکل حل میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teha_co@yahoo.com 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام مطمئن نیستم ولی فکر کنم مربوط به قیلطرهایی هست که انتخاب کردید تمامی قیلطر ها را روی مقدار پیشفرض که معمولا اولین مورد هست و بین دو خط تیره قرار گرفته ، قرار دهید ، ببینید مشکل حل میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): با دروددوسته من مشکل از این مدی که شما گفتید نیست به نظر من ضعف از k2 هست شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر