anarchist60 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با درود من ویرچومارت 2.0.6 رو نصب دارم و تنظیماتش رو انجام دادم + اینکه فارسی سازیش رو هم بطور کامل انجام دادم قالب سایتم، یکی از قالب های پیشفرض جوملاست که شخصی سازیش کردم متاسفانه محصولات و دسته بندی ها با چیدمان بدون استایل بدون در نظر گرفتن ستون بندی همه زیر هم قرار می گیرن، برای تنظیمات قالب چی کار بایست بکنم، سی اس اس های تفکیک شده و معلومی وجود نداره که به قالب اضافه کنم و بخوام شخصی سازیش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام لطفا دمو آنلاین قرار دهید جهت بررسی... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
anarchist60 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 براتون لینکش رو مسیج کردم دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام لینک رو اینجا قرار بدید تا بررسی بشه نیازی به پ.خ نیست شما دارید از قالب پیش فرض ویرچومارت استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
anarchist60 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 rashtcyclists com/index.php/online-cyclists-shop من هیچ قالبی نصب نکردم، یکی از قالب های پیشفرض جوملا رو با تغییرات دارم به کار می گیرم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما برو تو تنظمات ویرچومارت --> پیکربندی -->تب سایت تو انتخاب قالب روی پیکربندی کلیک کن و تنظیمات نمایش رو عوض کن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در مرداد 91 سلام من متوجه نشدم باید کجا برم میشه واضح تر بگید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_sadegh 2 ارسال شده در دی 91 سلام منم دقیقاً همین مشکل رو دارم تنظیماتش رو هم چک کردم سه ستون ست اما همه محصولات رو تو یک ستون نشون میده اینجور که تو گوگل سرچ کردم مشکل خیلیا هست اما هیچ جا راه حلی براش پیدا نکردم ممنون میشم اگه جواب بدین سلام منم دقیقاً همین مشکل رو دارم تنظیماتش رو هم چک کردم سه ستون ست اما همه محصولات رو تو یک ستون نشون میده اینجور که تو گوگل سرچ کردم مشکل خیلیا هست اما هیچ جا راه حلی براش پیدا نکردم ممنون میشم اگه جواب بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر