qomgraphic.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خسته نباشید یه سیستم پرداخت انلاین میخواستم که نیاز نباشه ادم بره بانک و دردسر بکشه ادم مشخصات خودشو ثبت کنه و از همه کارتا بتونن بریزن به حسابم منتظرتون هستم ایا چنین چیزی هست منتظرتون هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام بله شما ميتونيد از سيستم زرين پال استفاده كنيد و بايد بفرماييد براي چه منظور پرداخت آنلاين نياز داريد تا راهنماييتون كنم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qomgraphic.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون از کمکتون من یه سیستم زیبا میخوام و واقعا عالی و مطمئن که کارهای گرافیکی میکنم مشتریام پولشو انلاین بریزن زرین پال قشنگ نیست ایا چیز دیگه ای هم هست منتظرتون هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام می تونید از سیستم پرداخت امن پاسارگاد استفاده کنید بجز پی پاد و زرین پال برای بقیه بانکها باید روال اداری رو چک کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qomgraphic.ir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 امکانش هست یه توضیح بدید که دقیق باید چه کنم منتظرتون هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 بانک نیاز به مراجعه و سفته وچک و.... داره اما زرین پال این مشکل رو نداره و با ارسال مدارک معمول ثبت نام انجام میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر