ebrahimt 7 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من برای سیستم عضو گیری جوملا از کامپوننت rsform pro استفاده کردم الان میخوام به گونه ای باشه که اعضا از طریق لینک " ایجاد حساب کاربری" در ماژول ورود نتونن عضو سایت بشن هرچی تلاش کردم لینک مربوط به ثبت نام رو حذف کنم نتونستم و هر کدی رو که حذف کردم متاسفانه تغییری حاصل نشد اگه امکان داره راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام برای اینکار دو راه دارید ویرایش ماژول پیش فرض جوملا و تغییرات در هسته راه اسانتر : استفاده از افزونه های لاگین مثل yoo_login موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام این کار بسیار ساده است و خود جوملا چنین امکانی را دارد برای این کار ابتدا از منوی سایت وارد تنظیمات کلی شوید و در تب سیستم و در قسمت تنظیمات کاربر میتوانید اجازه ثبت نام کاربر را روی خیر قرار دهید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ebrahimt 7 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون از جوابتون اما من میخوام اعضا بتونن فرم عضویت رو که توسط rs form ایجاد شده پر کنن و مشخصات اونها هم در مدیریت کاربران جوملا ثبت بشه فقط فعال سازی عضویتشون به صورت خودکار و یا بوسیله ایمیل فعال سازی نباشه بلکه مدیر سایت پس از بررسی بتونه اونها رو فعال کنه با تشکر لطفا سریعتر راهنمایی کنید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود بر شما سریع راهنمایی میشه قربان :shy: در نسخه جدید RSFORM یک پلاگین هست که این کار را انجام میده منتها باید نسخه لایسنس دارش را داشته باشید . اون پلاگین را که نصب کردید یک پلاگین دیگه هم باید نصب کنید که فعال شدن کاربران را منوط به تائید مدیریت کند نسخه لایسنس دار RSFORM را آقای رضایی دارن با ایشون تماس بگیرید http://forum.joomina.ir/user-339.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ebrahimt 7 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام جناب تهرانی گرامی من نسخه لایسنس دار rs form رو دارم اما نمیدونم کدوم نسخه هستش اگه ممکنه لینک پلاگین تایید کاربر توسط مدیر رو قرار بدین با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ebrahimt 7 ارسال شده در اردیبهشت 91 ما نیاز داریم که کاربران با هم ارتباط داشته باشند کدوم یک از سیستم های موجود رو برای اینکار پیشنهاد می کنید؟ cb , joomsocial , odude و ........... . و آیا هیچ کدوم از این کامپوننت ها عضویت رو منوط به تایید کاربر نمیکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر