jahan654 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام قالب های سایت های معروف مثل راکت تم چگونه نصب می شوند برای مثال جدید ترین قالبش را دانلود کردم حجمش 57 مگ بود این قالب چگونه نصب می شود؟ در توضیحات نوشته که چندین ماژول همراه قالب هست آنهاچطور نصب می شوند؟ یک توضیح کامل بدهید ممنون می شوم لطفا ننویسید از وارز پشتیبانی نمی کنیم چون این مشکل برای رایگان ها هم برای من سوال است ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام اینجا از وارز پشتیبانی نمی کنیم دوست عزیز این قالب ها معمولا بصورت بسته نصبی ارائه میشن تا افزونه های جانبی هم نصب بشه شما باید فایل دریافتی رو مثل جوملا نصب کنی بعد از نصب قالب بهمراه ماژول های موردنیاز در اختیار شماست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام اینجا از وارز پشتیبانی نمی کنیم دوست عزیز این قالب ها معمولا بصورت بسته نصبی ارائه میشن تا افزونه های جانبی هم نصب بشه شما باید فایل دریافتی رو مثل جوملا نصب کنی بعد از نصب قالب بهمراه ماژول های موردنیاز در اختیار شماست یا علی ممنون چگونه می توان قالب را جدا کرد و بدون افزونه ها نصب کرد؟ چون سایت طراحی شده و می خواهم قالبش را تعویض کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام قبلا گفته شده جستجو کنید در انجمن هست :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر