ch110ali 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 به نام خدا قالب هما کاملا پارسی در دو نسخه سازگار با جوملا1و2 موقعیت های قالب منو بالا= user3 user3 بین دو موقعیت extra1 و extra2 قرار دارد در هدر سبز رنگ موقعیت ماژول برای اسلایدشو و یا نمایش هدر سایت لحاظ شده= slideshow (نسخه2) top1,top2,top3= سه موقعیت پایین هدر ستون راست= right ستون چپ= left تبلیغات= banner1 تا banner5 مطالب= user1,user2,user4user5 سه موقعیت پایین قالب= bottom1,bottom2,bottom3 موقعیت زیرنویس یا کپی رایت= footer در زیر سه موقعیت bottom دانلود قالب هما نسخه سازگار با جوملا1 از سرور جومینا دانلود قالب هما نسخه سازگار با جوملا2 از سرور جومینا 2 واکنش ها : دفاعی و mazandweb نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دمو آنلاین نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دمو آنلاین نداره؟ سلام دوست عزیز دموی آنلاین پیش فرض براتون قراردادم با حداقل امکانات دوستان گرامی لطفا با قراردادن افرونه های حرفه ای خودتون جلوه ی قالب رو زیباتر نمایید پیش نمایش قالب هما موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من اين قالبو استفاده كردم ولي پايين صفحه همين جايي كه تو عكس با قرمز مشخص كردم خالي ميمونه. ميشه كمكم كنيد مشكلش چيه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود بجای اسپ دادن لطفن دمو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در خرداد 92 خيلي ممنون از پاسختون. دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود تست شد ولی مشکلی نبود! کادر خالی وجود نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در خرداد 92 كادر نه. اون پايين صفحه بعد متن فوتر خاليه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود نمی دونم کجا رو میگید فوتر نوشته " آموزشكده فني و حرفه اي الزهرا(س) مشهد " و هیچ جای خالی وجود نداره! اصلن سایت با عکسی که دادید کلی فرق داره! 1 واکنش ها : exclusive نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در خرداد 92 چرا واسه من اينجوري نمايش ميده ؟ من از موزيلا استفاده ميكنم. ميشه يه عكس از چيزي كه واسه شما نمايش داده ميشه بذاريد لطفا ؟ ممنون از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در خرداد 92 من منظورم توي پايينه صفحه ي تماس با ماست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود کش مرورگر رو پاک کنید و یا از مرورگر دیگر استفاده کنید 1 واکنش ها : exclusive نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در خرداد 92 بازم همينجوريه. حتما فقط واسه من اينجوريه.ممنون از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در خرداد 92 بازم همينجوريه. حتما فقط واسه من اينجوريه.ممنون از لطفتون سلام در صفحه اصلی این سه ماژول رو غیر فعال کن : سايت هاي مرتبط نقشه آمار بازديدكنندگان بعد ببین صفحه اول هم مثل صفحه ارتباط با ما مشکل داره؟ 1 واکنش ها : exclusive نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام.تست كردم بازم همينجوري بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در خرداد 92 سلام.تست كردم بازم همينجوري بود پس مشکل از قالبتون هست وقتی به موقعیت بدون ماژول بمونه جاش خالی میمونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در خرداد 92 ولي توي عكسي كه آقاي ميري گذاشتند كه اينطور نيست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود نسخه فایر فاکس شما چنده؟ احتمال داره از اون باشه کش مرورگر تون رو کامل خالی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در خرداد 92 كش رو خالي كردم بازم تغييري نكرد. نسخه ي فايرفاكسم 20.0.1 هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود به آخرین نسخه ارتقا بدید هر چند بعید می دونم از این باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در بهمن 92 می خواهم در قسمت extra1 extra2 یا user3 منو ها را نمایش دهم منو ها از سمت چپ به سمت راست ترتیب بندی می شوند برای رفع مشکل چکار کنم اسکرین شات مشکل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 92 سلام اگه دمو بزاری بهتره اما فک کنم با دادن float:right; به منو کارت درست بشه 1 واکنش ها : jahan654 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samira222 1 ارسال شده در تیر 93 با سلام بین منوهای بالا و پنل پایین یک قسمت خالی هست ، میخوام اسلاید شو بزارم ولی موقعیتشو نمیدونم ، گذاشتم تو extra1 ,2 اما میره رو منوهای بالا رو میپوشونه همینطور میخوان این اسلاید شو زیر اون کادر سبزه برجسته باشه چطوری میتونم این کارها رو انجام بدم فقط خیلی فورس باید سایت رو برسونم ، ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر