mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام چطور و با استفاده از چه امکاناتی میتونیم جوملا 1.5.26 یا 2.5 رو توی هاست ویندوز و بدون مشکل نصب و راه اندازی کنیم؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام پیشنهاد میکنم برای این امر فقط از هاست های لینوکسی بهره ببرید و با خیال راحت و بدون دردسر پیش برید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام چطور و با استفاده از چه امکاناتی میتونیم جوملا 1.5.26 یا 2.5 رو توی هاست ویندوز و بدون مشکل نصب و راه اندازی کنیم؟ با سپاس با سلام با استفاده از نرم افزار ftp جوملا رو تو هاستتون آپلود و سپس با استفاده از ستاپ جوملا اونو به راحتی نصب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام جناب فرخزادیان درست می فرمایید. اما یکی از مشتریام هاست ویندوز داره و با توجه به دیگر فایل هاش نمی خواد لینوکس استفاده کنه. چه راهکاری پیشنهاد میفرمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من روی هاست ویندوز جوملا نصب کردم مشکل خاصی نداره اما خب بعضی وقتا با بعضی افزونه ها مشکل پیدا میکنه باید اینو به مشتری تون بگید تا مسئولیتش گردن شما نباشه برای نصبش هم کار خاصی لازم نیست بکنید با همون اف تی پی فایل های جوملا رو برزید تو هاست و مراحل نصب رو جلو برید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام البته فراموش نکنید که قبل از نصب میبایست یک دیتابیس هم ایجاد کنید تا به هنگام نصب ، اطلاعات دیتابیس را هم وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر