feyzabadimo 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام خدمت همه دوستان عزیز خسته نباشید من می خوام داخل سایتم سیستم پرداخت اینترنتی بانک پارسیان رو راه بندازم... این افزونه رو هم دانلودش کردم و هم تمام تاپیکهاشو خودندم (http://forum.joomina.ir/thread-7942.html) اما متاسفانه بدلیل نقص این سیستم نتونستم از این سیستم استفاده کنم... کسی می تونه یک افزونه ای رو بهم معرفی کنه که بشه باهاش این کار رو کرد و 100 تست شده باشه؟؟(اگه تجاری بود هم اشکالی نداره) ممنون از همه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. این افزونه چه مشکلی دارد؟ لطفا مشکلش را ذکر کنید تا حلش کنیم. در ضمن توی نت خیلی افزونه برای این کار هست لطفا جستجو کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. این افزونه چه مشکلی دارد؟ لطفا مشکلش را ذکر کنید تا حلش کنیم. در ضمن توی نت خیلی افزونه برای این کار هست لطفا جستجو کنید. یا علی سلام افزونه رو نصب کردم و وقتی روی پداخت کلیک می کنم پیغام میده که فایل e__pay.php و خط 51 رو نمی تونه اجرا کنه.... آره افزونه زیاد هست ولی متاسفانه همشون مشکل دارن و تا الان من افزونه ی درستی پیدا نکردم!!! ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر