pop3 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام امروز سایتم ه-ک حتی با rsfirewall و جوملا جدید الان میتونید به سایت نگاه کنید وو حتی دسترسی به مدیریت نیز حذف شده است علت چی بود الان نگاه کنید به سایت www.viraca.org نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام ظاهرا که یک بسته نصب هست و لینک مدیریت هم درست کار میکنه !؟ (مشکل الن دقیقا چیه !؟) صرفنظر از بحث امنیت سیستم مدیریت محتواتون و مسائل امنیتی که اعمال کردید بحث امنیت سرور هم مهمه... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز این که فقط یک قالب آماده و بسته نصبی که روی سایت شما نصب شده سایت شما رو کسی به جز خودتون نمیدونه چه شکلی بوده ولی برای بر طرف شدن مشکلتون ابتدا به مدیر هاست تماس بگیرید و در جریان بزارید موضوع رو شما از طریق بک آپ می تونید به سادگی سایت رو برگردونید اگر هم ندارید به مدیر هاست بگید براتون بر میگردونه در مورد راههای امنیت سایت های جوملایی مقالات زیادی منتشر شده و راههایی زیادی وجود داره که شما خطر دسترسی به سایتتون رو توسط دیگران به حداقل میرسونید سعی کنید جوملاتون را آپدیت نگه دارید و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در فروردین 91 الان من دوباره سایتو برش گردوندم این عککسب بود که گرفتم از سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 فایل index رو در دایرکتوری که بسته جوملا رو آپلود کردید بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزيز من الان سايتتون رو چك كردم مشكلي نداره بجز اينكه يم قالب آماده رو انگار نصب كردن رو سايتتون!! ميشه يكم توضيح بدين مشكل از كجا بوده كه ه-ك شدين؟؟ ميشه اسم قالب، افزونه ها و هاستتون رو يا برام pm كنيد يا اينجا بذارين؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در فروردین 91 viraca.org/extension.zip الان دو فایل index هست که الان زیپ کردم براتون من متوجه نشدم چیزی ازش ممنون میشم یه نگاهی بیندازید بلی من براتون pm می کنم یه نگاه بندازید ببینید مشکل از چی بوده اسم قالب هم GK Corporate 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر