mohsen.tohidian 12 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان من اطلاعات سایتم رو توسط فول بک آپ به هاست دیگه ای منتقل کردم اما سایت وقتی باز میشه کاملاً به هم ریخته هست. لطفاً راهنمایی کنید roboram.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز سایت شما مشکل نود 32 به خاطر اینکه ویروس داره لینکش رو می بنده ولی تا اونجائیکه بنده من دیدم خیلی بهم نریخته بود البته فایرفاکس یه ویروس کشی انجام بدید یه شل هم بگیرید از هاستتون موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در فروردین 91 تشکر قبل از انتقال به هاست جدید مشکلی نداشت آنتی ویروس من شید هست و چیزی نشون نمیده ویروسکشی و شل رو چجوری باید انجام داد.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در فروردین 91 کنترل پنل هاستتون خودش یه قسمت برا ویروس کشی داره برای گرفتن شل هم باید نرم افزارش رو نصب کنید ببینید این رو ببینید و این رو البته آشیانه بهتر می تونه کمک کنه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در فروردین 91 ویروسیابی کردم و یک فایل شل در افزونه جی کامنت بود که حذفش کرد. اما سایت همچنان مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در فروردین 91 از این ابزار تو نود اشکال می گیره susawebtools.ir چه ابزاری هست باز لینک رو می بنده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در فروردین 91 من همچین چیزی ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در فروردین 91 این مطلب رو ببینید این ویروس رو هم تو هاست شما می شناسه http://www.webhostingtalk.ir/f42/12730/ و http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=432&p=2192351 موفق باشید شما یک ابزار از این سایت گرفتید یا لینکی دادید به این سایت یا قالبتون از اینجاست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در فروردین 91 تشکر اما حالا باید چکار کنم.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام با توجه به : شما یک ابزار از این سایت گرفتید یا لینکی دادید به این سایت یا قالبتون از اینجاست موفق باشید این مورد رو باید پاکسازی کنید... در خصوص امنیت هم با ادمین سرورتون صحبت کنید چون امنیت سرور اهمیت زیادی داره... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در فروردین 91 تشکر چجوری پاکش کنم.؟ به ادمین سرور چی بگم.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 اگر خودتون استفاده کردید که راحت پاکسازیش کنید اگر هم از طرف خودتون نبوده توضیحاتی که در پست های قبلی داده شده رو به ادمین سرور گزارش کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر