امیر12 2 ارسال شده در فروردین 91 سلام وب سایتم ه-ک شد یک فایل به نام index.htm روی هستم اپلود شد که اون به صورت پیش فرض روی سایتم اجرا می شد می خواهم بدانم چی کار باید کرد که دوباره مورد ه-ک قرار نگیریم جوملا1.5.25 هست و سی پنل دارم ورزن 11 و ایا این هکر ها گروه خاصی هستند و از کجا می شه فهمید کار کی بوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما می تونید از کسی که هاستو گرفتید بخواید تا لاگ رو بده یا بررسی کنه روش ه-ک رو گیر بیاره البته ببینید که کل سرور ه-ک نشده باشه اینجور مواقع هکر یه شل نصب می کنه بگردید دنبال شل هر جا پیدا کردید به احتمال قوی اونجا باگ داشته خود جوملا 1.5 باگ نداره بیشتر مواقع افزونه هاش باگ دارن افزونه هایی که نصب کردید رو بررسی کنید اگه آمارگیر دارید اونم یه نگاه بندازید تا ببینید کسی با جستجوی دورک به سایتت اومده یا نه یه همچین عبارتی جستجو می کنن inurl=?indexphp=yhjk اگه دیدی همچین چیزی هست راحت می تونی بفهمی از کدوم طریق ه-ک شدی البته روش های ه-ک زیاده بهتره از لحاظ امنیتی تا جایی که می شه رو سایتت کار کنی و افزونه های الکی نصب نکنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در فروردین 91 پرمیشن های فایل باید چه جوری باشه htaccess فایل 444 باید باشه یا چیز دیگه همچنین index.php وconfiguration.php اینها را باید به چی تغییر داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در فروردین 91 htaccess 644 Configuration.php 644 در حالت کلی دسترسی پوشه ها رو بزار 744 و فایل ها رو 644 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام البته شکل صحیح سطح دسترسی ها بدین شکله : تمامی فایلها 644 تمامی پوشه ها 755 فایل configuration.php روی 444 باشه اگه فایلهای متفرقه هم دارید که میخواهید هیچ کس به آنها دسترسی نداشته باشه روی 400 قرار بدید . منظورم فایلهایی مثل بک آپ ها و ... که توصیه نمیشه چنین فایلهایی رو برای مدت زیادی روی هاست نگهدارید در ضمن شما باید جوملای خود را به ورژن 1.5.26 ارتقا دهید . این ارتقا برای رفع مشکل امنیتی در سایت بوده اگه تو روت هاستتون فایل index.htm یا index.html میبینید حذفش کنید . محتوای پوشه های cache و tmp را هم به غیر از فایل index.html داخلشان حذف کنید چنانچه مشکل باز هم حل نشد از ادمین سرورتون درخواست کنید که آخرین بک آپ را براتون بازگردانی کنه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در فروردین 91 بر روی پوشه ادمین از پنل هاست تان اگر رمز بگذارید ه-ک سایت شما برای هکر یا هکرها سخت تر خواهد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 پس ورژین 1.5.24 در حال حاظر امکان داره مشکل ساز باشه از لحاظ امنیتی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام بله ، سریعا به نسخه 1.5.26 بروزرسانی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در فروردین 91 اقا ما جوملا هم کردم 1.5.26 باز امده ما را ه-ک کرد انگار با سایت من لج کرده از دیروز تتا حالا دو بار ه-ک شدم از هاستم خواستم اطلاعات بده می گه از یمن این کار انجام شده و م یگه تعداد زیادی فایل هکر روی جوملا شما باقی مانده و می گه باید اون فایل ها را پاک کنید حالا می خواهم بدانم از کجا باید بفهم فایل ها توسظ هکر بار گذاری شده یا فایل جوملا هست من یک عکس از سی پنل در انجمن می گذارم دوستان کدام فایل مخرب هست و در نهایت باید چی کار کنم که باز ه-ک نوشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در فروردین 91 من یک سری تغییرات به وجود اوردم ولی وقتی خواستم فایل iron.php دانلود کنم انتی ویروسم ارور داد و گفت ویرویس هست و من از روی هاست پاکش کردم حالا یک سوال دارم یک فایلی هم هست به نام cpanel.php کاربرد این فایل چیه ایا جزوه فایلهای مجاز محصسوب می شه یا این هم توسط هکر بار گذاری شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام تو این تصاویری که گذاشتید من به چندتاش مشکوکم al-za7ef.php iron.php ly0kha.php symlink.pl ini.php php.ini cpanel.php معمولا تو پوشه های Public_html و www فایل cpanel.php نداریم فایل php.ini هم اگه خودتون برای هدفی اونو ایجاد کرد که هیچ در غیر اینصورت حذفش کنید . فایل catalog.rar هم به همین صورت موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 من کلیه فایلهای که شما گفتین پاک کردم ولی انگار من از این روش ه-ک شدم PHP/Obfuscated.E potentially unwanted این چه نوع حمله ای هست و مگه تو سی پنل انتی ویروس نصب نیست انتی ویروسمک این فایلو مخرب شناخت حالا یک سوال داشتم امنیست جوملا چقدر است و چه طور می شه فایلی را تو هاست اپلود کرد و تغییر به وجود اورد صفحه پیش فرض لودینگ سایت عوض کرد و یک صفحه پیش فرض جاش گذاشت و ایا akeeba backup برای جوملا 1.5 هم داریم فکر کنم از کجا می شه دانلودش کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام 1- شما حتما هاستتون رو هم از هاست های امن انتخاب کنید. بعید نیست از هاست باشه 2- akeeba backup برای 1.5 هم در جومینا هست.جستجو کنید. 3-از مدیر هاست بخواید آخرین بکاپ رو برگردونه در غیر این صورت کل فایل های جوملا به جز configuration.php رو پاک کنید و یک جوملا 1.5.26 بدون فایل installation اکسترکت کنید سوالی بود در خدمتم-بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز سایت منم که دیروز ه-ک شد علت اصلیش که الان متوجه شدم نسخه 1.5.23 بود با اینکه تمام نکات امنیتی را رعایت کرده بودم ولی شاید هم علتش فایل کانفیگ بود که بر روی 644 بود . الان من اپدیت کردم به نسخه 1.5.26 به اضلفه اینکه فایروال هم نصب کردم . بر روی فایل ادمین هاست پسورد گذاشتم از علائم رمز گزای هم استفاده کردم + مهمتر از همه پیشوند فایل Sql را تماما تغییر دادم . تا الان که دیگه ما خبری از ه-ک شدن ندیدم چون هکرها دوباره برمیگردند. با هاستم که تماس گرفتم گفتند از امن بودن سرور مطمن باشید مشکل از یه جای جوملای شماست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 یعنی چی روی ادمین هاستم پسورد گذاشتم متوجه منظورت نشدم و بعداش پیشوند sql عوض کردم اگر ممکنه اموزشه به من هم بده تا من هم این کارو بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 از طریق کنترل پنل هاست بر روی پوشه administrator پسورد گذاشتم . و با پلاگین تغیر پیشوند جدال بانک اطلاعاتی جومینا که میتونید دانلود کنید از بخش افزونه های جومینا قسمت امنیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان عزیز یک مقالع در این رابطه متشر شده است لطفا مطالعه بفرمایید http://www.joomina.ir/joomla-extension/joomla-learning/public-learning/400-secuti.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 در پستی که جناب آقای تهرانی گذاشتند کامل توضیح داده شده است به اضافه نصب اون کامپوننتی کخ بصورت خصوصی من براتون گذاشتم. ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 جناب تهرانی از اموزشی که دادین واقعا متشکرم واقعا حرف شما درسته من خودم توسط یک هکر خارجی ه-ک شدم و با افتخارم اسم سایت منو اورده تو لیست خودش و گفته من این سایتو ه-ک کردم فقط دوتا نکته تو اموزشتان هست یک پلاگین امنیتی معرفی کردین که در اموزش در این ادرس قرار دارد http://www.joomina.ir/%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D8%B6%D8%AF-%D9%87%DA%A9-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%87%D9%85 که در دسترس نیست و بعداش در مورد کد کردن ب- 15 ) فایل config خود را کد کنید نفهمیدم دقیقا باید چی کار کنم می شه یک کم توضیح بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام پلاگین مورد نظر: http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/security/60-anti-hack-plugin.html با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر