mmehddi008 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام من سایتی دارم که با جوملا 1.5 اجرا شده و در آن کتاب و جزوات را برای دانلود در آن قرار داده ام که این فایل ها را با کامپونیت jdownload در آن قرار دادهام و براس فروش فایل ها نیز از سیستم آلفا یوزر پونت استفاده میکنم. حالا میخواهم یک کاری کنم که اگر فردی با یک آپی خاص مثلا با آپی یک دانشگاه وارد سایت شد بدون اینکه نیاز به ثبت نام در سایت یا پرداخت هزینه باشه بتونه فایل ها رو دانلود کنه. اگه همچین چیزی وجود داره لطفا راهنمایی کنید اگر هم وجود ندارد لطفا بفرمایید کسی میتواند همچین برنامه ای رو بنویسید که این کارو برای من انجام بده؟ اگر میتوانید لطفا قیمت آن را بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. برای اینکه ip های خواصی بتوانند مزیت هایی داشته باشند ، باید برنامه نویسی شود. لطفا با دوستان برنامه نویسمون صحبت کنید. (آقای تهرانی ، آقای حاجی پور و آقای رضایی) ولی حالا یک سوال هست. سیستم ما چطوری باید بفهمه که مثلا این ip از دانشگاه هست و آن ip عمومی؟ اصلا مگه ip داشنگاه با سایر ip ها تفاوت دارد؟؟ البته برای کشور ها راحت تر می توان این کار را کرد چون با هم فرق دارند. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmehddi008 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. برای اینکه ip های خواصی بتوانند مزیت هایی داشته باشند ، باید برنامه نویسی شود. لطفا با دوستان برنامه نویسمون صحبت کنید. (آقای تهرانی ، آقای حاجی پور و آقای رضایی) ولی حالا یک سوال هست. سیستم ما چطوری باید بفهمه که مثلا این ip از دانشگاه هست و آن ip عمومی؟ اصلا مگه ip داشنگاه با سایر ip ها تفاوت دارد؟؟ البته برای کشور ها راحت تر می توان این کار را کرد چون با هم فرق دارند. یا علی مرسی .بله آی پی دانشگاه ها استاتیک است و همیشه ثابت میباشد پس قابل تشخیص هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر