mosafer2 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت همه دوستان تو صفحه اصلی همین سایت یه منو هست(_سمت چپ بالا)مثل اون میخوام کسی هست راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 سلام منظور شما از سایت انجمن هست یا سایت جومینا؟؟ اگر جومینا هست ، این منو به صورت دستی روی قالب سوار شده ولی در جوملای جهانی منویی شبیه به این موجو هست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosafer2 0 ارسال شده در فروردین 91 بله منظورم سایت هست من قالب سایتم اینجور موقعیتی داره ولی یه کد یا منو مثل این میخوام که بذارم:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 بهتر هست از ماژول استفاده کنید چون کد سخت هست و نیاز به وقت بیشتری دارد در سایت جوملا در قسمت منو ها جستجو کنید ، این منو موجود هست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosafer2 0 ارسال شده در فروردین 91 تو قسمت منوها گشتم اینجور چیزی نبود بعد بعضی چیزا برای اعضا هست در حالی که باری عضویت میگه ضرفیت تکمیل ما بیاد چکار کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 من خدمت شما گفتم که در جوملا جهانی بگردید!! http://extensions.joomla.org/ دقت کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر