saworld 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام و خسته نباشید.. یک سوال داشتم. من می خواستم یک ماژول یه یکی از صفحه های سایتم اضافه کنم . دربخش تخصیص منو ، صفحه خودم رو انتخاب کردم ولی چیزی نشون نمیده... در سایتم 3 منو main meno - top meno - usermeno دارم ولی فقط ماژول هایی رو نشون می ده که توی top meno باشند. یعنی اگر من ماژولی رو توی بخش تخصیص منو در قسمت main meno قرار بدم چیزی رو نشون نمیده.. چه کار باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 یعنی شما میخواهید که یه ماژول در یک صفحه خاصی نمایش داده بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saworld 0 ارسال شده در فروردین 91 بله. فقط در یک صفحه نمایش داده بشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 خوب دوست گرامی شما میتونید از توی تنظیمات ماژوا تعیین کنید که در کدام صفحه نمایش داده بشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saworld 0 ارسال شده در فروردین 91 الان من گفتم که ماژول توی صفحه نمونه نمایش داده بشه... ولی نمیشه.. فقط توی صفحه هایی که در Top meno هستند نمایش داده میشه.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 میشه یه دمو از سایتتون بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saworld 0 ارسال شده در فروردین 91 براتون پ.خ کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 خوب کدوم منو رو توی کدوم صفحه میخوایید نمایش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saworld 0 ارسال شده در فروردین 91 الان می خوام مثلا این ماژول رو در صفحه مربوط به adsl بذارم.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز فک نمیکنم که تو یه صفحه مورد نظر بشه!اما ماژول رو میتونید توی موقعیت دلخوان بزارید اما فک نکنم بشه توی صفحه دلخواه بشه گزاشت! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saworld 0 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز فک نمیکنم که تو یه صفحه مورد نظر بشه!اما ماژول رو میتونید توی موقعیت دلخوان بزارید اما فک نکنم بشه توی صفحه دلخواه بشه گزاشت! یعنی عملا از 3 تا منویی که دارم فقط یکیش قابل استفاده است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر