mehdi_far 3 ارسال شده در فروردین 91 سلام من کامپوننت k2 v2.5.6 از سایت اصلیش دانلود کردم فایل فارسیشم هم اونجا بود اما یه مشکل داشت خیلی بد ترجمه شده بود بطوری که نصف کلمات قسمت ادمین فارسی نبود بعدش من k2 v2.5.4 از joomlaforum.ir دانلود کردم ترجمش خیلی خوب بود اما متاسفانه تاریخش مشکل داشت بعدش تمام فایل ها و فولدرها و حتی جداول کامپوننت از لوکال پاک کردم اما وقتی خواستم نصب کنم پیام خطای زیر داد و دیگه نصب نشد: Notice: K2 Content Elements for Joom!Fish were not copied to the related folder, because Joom!Fish was not found on your sytem. خطا کامپوننت در نصب نصب کامپوننت: تابع DB یک سری ایراد دارد Thank you for installing K2 by JoomlaWorks, the powerful content extension for Joomla! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام اون پیغام خیلی واضحه منظورش اینه که این الحاقی که دارید نصب میکنید نیاز به کامپوننت جومفیش داره که رو جوملاتون نصب نیست البته فکر نکنم نیازی باشه که برای k2 حتما جومفیش هم نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_far 3 ارسال شده در فروردین 91 1- پس چرا دفعه اول نخواست؟ 2- چرا وقتی بروی کامپوننت k2 کلیک میکنیم پیغام میده که کامپوننت موجود نیست؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر