eskafild 3 ارسال شده در فروردین 91 سلام امکانش هست بگید این سایت از چه ماژول یا کامپوننت هایی استفاده کرده ؟ اسم یا لینک! http://topjoomla.ir/ 1-قسمت اسلاید شو 2-تصاویر خبری 3-یادداشت 4-آخرین اخبار 5-و اینکه تو مطالب وسط چطور تصویر بند انگشتی گذاشته و تعدادی کاراکتر معدود رو نشون میده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام 1 - اگه منظورتون اسلاید مطالب سمت راست هست ماژول advancenewsflash 2 - ماژول xmlswf_smartslideshow 3 - مربوط به خود قالبه 4 - ماژول camp26_breakingnews 5 - کامپوننت گلوبال نیوز استفاده کرده - نسخه فارسیش تو انجمن هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eskafild 3 ارسال شده در فروردین 91 سلام ممنون تو شماره 1 منظورم اسلاید شو مطلب بود که کنار تصاویر خبری هست تو شماره آخر که گفتید گلوبال نیوز! هر چی می گردم فقط ماژول پیدا می کنم کامپوننتش نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام خب منم منظورم از شماره یک همون اسلاید مطالب بود که اسم ماژولش رو گفتم در مورد شماره آخر هم منظروم ماژوب بود اشتباهی نوشتم کامپوننت :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eskafild 3 ارسال شده در فروردین 91 سلام خب منم منظورم از شماره یک همون اسلاید مطالب بود که اسم ماژولش رو گفتم در مورد شماره آخر هم منظروم ماژوب بود اشتباهی نوشتم کامپوننت :thankyou: تو شماره اول که من دموش رو دیدم کار قسمت اخبار جدید رو می کرد! قسمت آخر ماژول به درد نمی خوره چون اون قسمت موقعیت نداره!؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز شما پرسیدید اون سایت از چه افزونه ای استفاده شده منم اسم همون افزونه رو گفتم حالا اینکه شما میگی بدرد نمیخوره یه چیز دیگست این افزونه یکی از بهترین افزونه های نمایش اخبار شما دقیقا می خوای چطوری باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر