pckavir 2 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت تمام اساتید عزیز دوستان بنده با شمسی کردن تاریخ کامپوننت مدیریت آگهی مشکل دارم آخرین نسخه رو که از سایت اصلی دانلود می کنیم پارسی شده هست ولی تاریخش میلادیه آموزش هایی هم که در سایر انجمن ها قرار دادن مربوط به نسخه های قبلی میشه با اعمال اون کلا دیگه کامپوننت اجرا نمیشه ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pckavir 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 از اساتید کسی نیست به ما کمک کنه؟ خیلی واجبه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. بفرمایید نسخه تقریبا کامل فارسی (یکم دیگه فارسی سازی اش کار داره آخه خودم دارم فارسی می کنم.) با تاریخ شمسی. دانلود یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pckavir 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 با تشکر از شما دوست عزیز ولی تاریخ همچنان میلادیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من تست نکردم ولی یک نکته رو عرض کنم . زبان جوملای شما رو فارسی هست یا اینگلیسی ؟ رو فارسی قرار بدین زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pckavir 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 با تشکر از اساتید گرامی بنده از نسخه 2.5.4 جوملا که توسط جومینا بهینه شده استفاده میکنم زبان مدیریت و سایت هر دو فارسی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز من دو زبانه گذاشتم. شما باید زبان سایت و مدیریتتان فارسی باشه که تاریخ شمسی شود. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pckavir 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز بتده هم روی جوملا 1.5 و هم 2.5 تست کردم در هردو تاریخ میلادیه زبان بخش مدیریت و سایت هر دو فارسی هستند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pckavir 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان خواهشا کمک کنند واقعا بهش نیاز دارم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر