parvane 2 ارسال شده در فروردین 91 سلام من یه مشکلی دارم و اوون اینه که قالبهای RTL که روی local host همه درست کار می کنند وقتی اوونا رو روی هاست آپلود می کنم یه دفعه همه ی منو هایش از چپ چیده می شود و قالب از حالت RTL در می یاد...مشکل کجاست به نظرتون؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام در لوکال قالب را حذف کنید و کش مرورگر و جوملا را پاکسازی کنید و مجدد قالب را نصب و تست کنید ، ببینید این بار در لوکال به چه شکله موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در فروردین 91 در لوکال هیچ مشکلی نداره...ولی رو هاست واقعی چپ چین می شه....در صورتی که قالب قابلیت RTL داره حتی قالبو که عوض می کنم بازم همین مشکل برام پیش می یاد با سلام در لوکال قالب را حذف کنید و کش مرورگر و جوملا را پاکسازی کنید و مجدد قالب را نصب و تست کنید ، ببینید این بار در لوکال به چه شکله موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در فروردین 91 مشکل حل شدددددددددددددددددددددددددددد دلیلش زبان سایت بود که روی انگلیسی پیش فرض شده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر