panzer 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام کسی کامپونت بی نقص کی2 برای جوملا 2.5 سراغ داره که مشکل تاریخ اون برطرف شده باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز بزودی نسخه کاملا فارسی و شمسی آن توسط جومینا منتشر می شود. ولی من خودم k2 را ازش یک نسخه جدید درست کردم و تاریخش را هم شمسی کردم و قسمت سایت آن کاملا فارسی کردم ولی قسمت مدیریتش نیمه فارسی است.(بیشترش انگلیسی است.) من الان با کامپیوتر خانگی بودم و نتونستم برایتان آپلود کنم. وقتی با لپ تاپ شخصی خودم اومدم ، حتما برایتان همین جا می گذارم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
panzer 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز بزودی نسخه کاملا فارسی و شمسی آن توسط جومینا منتشر می شود. ولی من خودم k2 را ازش یک نسخه جدید درست کردم و تاریخش را هم شمسی کردم و قسمت سایت آن کاملا فارسی کردم ولی قسمت مدیریتش نیمه فارسی است.(بیشترش انگلیسی است.) من الان با کامپیوتر خانگی بودم و نتونستم برایتان آپلود کنم. وقتی با لپ تاپ شخصی خودم اومدم ، حتما برایتان همین جا می گذارم. یا علی سلام تشکر می کنم اگر ممکنه زودتر آپلود کنید واقعا خیلی احتیاج دارم بازم ازتون تشکر می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
panzer 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام من کاری که شما گفتید انجام دادم ولی باز مطلب نمایش داده نمیشه ممکنه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در شهریور 91 اگه ممکنه این افزونه کامل و اصلاح شده را برای ما هم به اشتراک بگذارید تاریخ ما هم مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام پست شماره 10 تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/thread-15486-post-83754.html#pid83754 کلام آخر : صبور و شکیبا باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر