panzer 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام از کدوم ورژن کی 2 برای جوملا 2.5 مناسب تر هستش و مشکلی نداره لطفا راهنمایی کنید مچکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به جومینا خوش آمدید خدمت شما : http://getk2.org موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. البته این را اضافه کنم همیشه آخرین ورژن ، بهترین ورژن است. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
panzer 0 ارسال شده در فروردین 91 نه فکر کنم مدیران محترم متوجه منظورم من نشدن k2 مناسب که مشکل تاریخ شمسی نداشته باشه خودم آدرس سایتی که دادید می دونستم و از اون ورژ<ن هم استفاده کردم و نتیجه ای نگرفتم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_far 3 ارسال شده در فروردین 91 2.5.6 فقط از سایت اصلیش دانلود کن ترجمه های متفرقه مشکل دارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر