mandoor 0 ارسال شده در فروردین 91 دوستان سلام یه مشکل بزرگ برام پیش آمد وقتی به مدیریت جوملا خود می رم و رمز و پسوردم رو 100 در صد درست وارد می کنم ارور ورود به سایت مقدور نیست! یا از ورود شما به سایت جلوگیری شده است یا حساب شما هنوز فعال نشده است. رو می ده باید چکار کنم رمز و پسورد مدیریت رو هم عوض کردم بازم همین پیغام رو می داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام افزونه ای نصب یا حذف یا فعال یا غیر فعال نکردید !؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mandoor 0 ارسال شده در فروردین 91 خیر فقط قبلش از طریق هاست ادمین رو رمز گذاری کردم و سپس برداشتمبابا بحث رو جدی بگیرید من امروز تو انجمنای دیگه هم دیدم کم کم همه دارن این مشکل رو پیدا می کنن.خواهشن یه راهی نشون بدین؟ آقا کمک کنید تا حالا سه تا از سایت هایی که داشتم با این مشکل رو به رو شدنحل شد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 91 بابا بحث رو جدی بگیرید من امروز تو انجمنای دیگه هم دیدم کم کم همه دارن این مشکل رو پیدا می کنن.خواهشن یه راهی نشون بدین؟ سلام حالا که مشکل شما حل شد راه حل رو بفرمایید تا بقیه هم استفاده کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mandoor 0 ارسال شده در فروردین 91 دوستان این روبات ها یه کاری کرده بودن که تمام ادرس های مدیریت من بلوکه شده بود حتی وقتی یه مدیریت جدید هم می ساختم نمیشد.اول کش جوملا رو پاک کردم بعد به phpmyadmin رفتم و بعدش jos-user و مقداره گزینه block که 1 بود رو به 0 تغییر دادم درست شد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fadaie44 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام لطفا سایت منو بببینید چرا وارد قسمت مدیریت نمیشه منتظر جواب هرچه سریع شما هستم www.p-negar.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز با اینکه مشکل شما با عنوان این تاپیک مربوط است ولی باید در تاپیک جدیدی مشکلتون رو مطرح کنید. جزو قوانین جومینا است. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر