mandoor 0 ارسال شده در فروردین 91 دوستان و استادان گل سلام من در جوملا خود از فایروال استفاده می کنم(rsfirwall) .جدیدا حرکات مشکوکی در جوملا خود دارم می بینم مثلا یه سری اسم های عجیب به عضویت سایت در میان و یا دائم فایروال پیغام میزنه که به مدیرت من رفته شده اما رمز و پسوردش و اشتباله می زنن روزی 14 تا 15 تا از این ایمیل ها توسط فایروال میاد.من آدرس مدیریتم هم تغییر دادم اما بازم فایده ای نداشت؟ به نظر شما این چی می تونه باشه؟:macho: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام احتمالا دچار ربات های اسپمر شدید جوملاتون رو به آخرین نسخه ارتقا بدید 1.5.26 برای پوشه ادمین رمز بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mandoor 0 ارسال شده در فروردین 91 آره به احتمکال زیاد رباتن ولی چطوری از ورودشون جلوگیری کنم؟پوشه ادمین رو چگونه رمز بذارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 برای رمز گذاشتن روی پوشه ادمین قبلا بحث شده در انجمن جستجو کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر