fheh2007 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام ببیند من می خواهم در سایت دو تا باکس بلند یا دو تا مختصر ایجاد کنم از طریق مدیریت ایتم های منو و گزینه صفحه اصلی هر کار میکنم فقط یک باکس بلند ایجاد می شود می خواهم مثل حالت روزنامه ای دو تا باکس باریک کنار هم باشد یا دو تا باکس بلند زیر هم باشند چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 درود بر شما لطفا با تصویر مشخص نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در فروردین 91 لینک سایت http://motahari-um.ir در پایین صفحه اول قسمت اخرین مطلب می خواهم به جای یک باکس دو باکس داشته باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 درود بر شما در این مورد کمکی نمیتونیم بکنیم چرا که شما باید خودتون به css و html و php آشنا باشید در یک پست نمیشه راهنمایی خاصی انجام داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در فروردین 91 در متن سوال شاره کردم از طریق خود مدیریت این کار را انجام می دادم ولی الان فراموش کردم از مجا بود و باید چکار کنم و مربوط به برنامه نویسی نیست گفتم وارد مدیریت ایتم های منو می شدم و وارد گزینه صفحه اصلی می شدم در سمت چپ صفحه تعداد ستون ها و مطالب بلند و مختصر بیان شده ولی الان با تغییر این پارامترها نمی توانم اعمال تغییر کنم می خواهم راهنمایی کنید از همین مسیری که گفتم چطور می توان این تغییر را ایجاد کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام با این حساب شما میخواهید مطالب رو 2 ستونه کنید که از طریق همون منوی اصلی باید اقدام کنید... بعد از اینکه تغییراتتون رو اعمال کردید در مدیریت سایت از قسمت ابزارها نیز این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری اگر نشد با قالب های دیگر هم تست کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام و تشکر ببینید من از همان صفحه که گفتم وقتی تعداد مطالب بلند را صفر قرار می دهم متن کوچک می شود فقط ولی قسمتهای دیگر انگار اعمال تغییر نمیکنند یعنی تعداد لینک و ستون و مطالب مختصر را هر چه تغییر دهم هیچ تغییری در سایت اعمال نمی شود علت چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز من دقیقا متوجه نشدم شما چی می خواهید ولی فکر می کنم باید به قسمت مدیریت کاربری ----> منوها ----> گزینه صفحه اصلی بروید و در قسمت تنظیمات سمت چپ پارامترها ( پایه ای ) تعداد دیباچه و یا برجسته را روی 2 بزارید و مابقی را صفر در غیر اینصورت باید از تب ساز استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در فروردین 91 ممنونم این تنظیم را که انجام می دهم دو تا باکس نمی شود بلکه تنها مطلب مختصر می شود اما هم چنان یک باکس است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام اگر امکانش هست دمو قرار دهید و یا توضیح دقیقتر بدید چی می خواهید یه سایت مشابه نشان دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام ببینید اگر به سایت مراجعه فرمائید که لینکش را قبلا دادم ، پایین صفحه اصلی باکس اخرین مطالب قرار دارد می خواهم این باکس تبدیل به دو باکس کوچک در کنار هم شود (به جای یک باکس بلند دو باکس کوچک داشته باشم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام مجدد دوست عزیز من دقیقه نمیدونم شما برای چه کاری می خواهید اگر می خواهید 2 تا ماژول و یا دو تا مطلب را در کنار هم قرار دهید بهتر است از تب ساز جومینا استفاده کنید. به همراه پلاگین گذاشتن ماژول در مطلب که هر دو در سایت جومینا می باشد. مانند سایت تابناک ستون سمت چپ که نوشته جدیدترین اخبار - پربازدیدها بینید به کارتون می یاد سایت تابناک http://www.tabnak.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در فروردین 91 البته منظور من این نبود من می خواستم همین دو تا را در کنار هم داشته باشم نه به صورت دو تب ولی این هم بد نیست ماژولش را دارید؟ در صورت امکان لینک کنید و نحوه استفاده را بفرمائید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز هر دو پلاگین را برایتان می گذارم که آموزش هم دارد پلاگین تب ساز http://www.joomina.ir/joomla-extension/content-setup/content-setup/67-tabber-joomina.html این هم لینک درج ماژول http://www.joomina.ir/joomla-extension/content-setup/content-setup/65-moduleanywhere-joomla-persian.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در فروردین 91 ممنون ولی چرا نوشته باید قالب را پیش فرض کنید قالب من از قالبای جوملا نیس بلکه یکی طراحی کرده نمیخام قالب عوض شه باید چکار کنم؟ با این قالب میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در فروردین 91 با هر قالبی می شود انجام داد در کجا نوشته قالب پیشفرض ؟ برای قراردادن ماژول در تب ساز به جای کلمه Your text... پلاگین درج ماژول را فشار داده و ماژول مورد نظر را انتخاب نمایید. توجه داشته باشید اگر می خواهید ماژول فقط در تب ساز نمایش داده شود باید ماژول را فعال کرد ولی موقعیت ماژول را تغییر داد به طوری که موقعیت در قالب نباشد . اسم موقعیت را بزارید 1212 شما برای اینکار بهتر است از ماژول درج مطالب html که پیشفرض خود جوملا هست استفاده کنید. و در قسمت مطلب چیزی ننویسید و دکمه تب ساز را فشار دهید و همان کاری را که گفتم انجام دهید. و موقعیت ماژول را در جایی که می خواهید قرار دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در فروردین 91 من تب ساز را دانلود کردم ولی نصب نمیکند و ارور میدهد باید چه کنم عذرخواهی میکنم زیاد سوال می پرسم ارور داد نصب نکرد ولی همون نصب ناقص شد باعث شد سایت باز نشه چرا اینجوری شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در فروردین 91 خواهش می کنم اول بگویید ورژن جوملای شما چیست؟ این دو افزونه برای ورژن 1.5 هستش بعد هم چه اروری می دهد ؟ اگر مطالب مورد قبول بود تنها دکمه تشکر را فشار دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در فروردین 91 یک و نیم است ارور می دهد نمی تواند نصب کند وقتی ارور داد سایت دیگه بالا نیامد تا رفتم همون نصب ناقص را پاک کردم چرا نصب نکرد؟ از طریق نصب افزونه ها وارد شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام میتونم سایتتون را مشاهده کنم ؟ تا برایتان رفع کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام علیکم چون سایت دانشگاه است قدری معذوریت دارد عذرخواهم الان هم که می خواستم درج مطلب کنم ارور میداد تا زمانیکه این دو پلاگین و ماژول را به طور کامل پاک کردم بعد درج مطلب شد در صورت امکان بیشتر راهنمایی فرمائید اگر نخواهم باکس خطی باشد باید چه کنم ببنید می خواهم یک ستون دیگر یک باکس دیگر کنارش اضافه شود نه اینکه به صورت تب باز شود بلکه هر دو در صفحه نمایش داده شوند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام برای اینکه مطالب بصورت چند ستونی نمایش داده بشوند در تنظیمات منوی صفحه اصلی به صورت زیر عمل کنید : پارامترها - اصلی : مطالب بلند = 0 مختصر = هر چند تا که خودتون خواستید مثلا 4 یا 6 ستون ها = باز اینم روی هر چند ستونی که میخواهید ایجاد شه برای 2 ستون روی 2 قرار بدید لینک ها = ترجیحا" بزارید 0 پارامترهای پیشرفته : در این قسمت نحوه چینش ستون را از بین پایین و سراسر روی سراسر قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر