elham_t123 0 ارسال شده در فروردین 91 چطور میتونم عنوان ماژول رو در صفحه اصلی لینک دار کنم که با کلیک بروی عنوان ماژول صفحه ای ظاهر بشه که شامل همه مطالب داخل مجموعه ماژول باشه مثلا در دموی زیر می خوام پروژه های در حال اجرا لینک دار بشه دمو (ماژول مورد استفاده من گلوبال نیوز هست) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام اسم ماژول رو نمیدونم میشه لینک دار کرد یا نه؟ولی به صورت معمولی نمیشه اگر هم بشه باید کد نویسی کنی، اما اگه میخوای مثلا با کلیک روی اسم پروژه های در حال اجرا بری به صفحه ای که تموم پروژه ها رو نشون میده میتونی تو خود ماژول همچین چیزی رو تعریف کنی (مثلا اول همه یا آخر همه) که اون رو لینک بدی به همه پروژه ها (که فکر کنم اینطوری شکیل تره:-/) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elham_t123 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان من یه ماژول تقریبا شبیه به گلوبال نیوز پیدا کردم ماژول Featured Categories عنوانش لینک دار هست که مجموعه ماژول لینک میشه دمو ماژول دانلود ماژول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان من یه ماژول تقریبا شبیه به گلوبال نیوز پیدا کردم ماژول Featured Categories عنوانش لینک دار هست که مجموعه ماژول لینک میشه دمو ماژول دانلود ماژول سلام دوست عزیز این ماژول رو من برات فارسی کردم ببین چطوری شده خوبه یا نه؟؟البته زبان انگلیسیم ضعیفه ولی اگه نصب کردی بگو ببینم چطوریه آخه میخوام ببینم کار اولم رو چطوری انجام دادم دانلود ماژول فارسی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر