mbparvin 3 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما براي ساخت يك انجمن كدام انجمن ساز را پيشنهاد مي كنيد؟ چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 91 سلام من خودم از اسکریپت mbb استفاده میکنم فک میکنم بهترین انجمن ساز باشه همین انجمن جومینا هم از mbb استفاده کرده (البته این افزونه جوملا نیست و باید روی هاست مستقل یا ساب دامین نصب بشه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در فروردین 91 با سلام و درود قدرتمند ترین انجمن ساز ویبیولیتین هست که تجاری هست. مای بی بی بهترین انجمن ساز رایگان هستش که همین مای بی بی پیشنهاد میشه استفاده کنید انجمن ساز خوبی هستش پشتیبانی رایگان داره و خیلی مزایای دیگه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در فروردین 91 سلام در تکمیل صحبت های دوستان هم باید بگم که یه انجمن ساز نو پا هم هستش که بیش از 80 درصد آژاکسه و بد هم نیست با نام انجمن ساز Xenfor این یه دمو که خودم دارم باهاش کار میکنم http://forum.pcpadideh.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در آبان 91 آيا Mybb با جوملا سنكرون ميشه ؟؟ يعني يوزرهاي جوملا ميتونن بدون ثبت نام وارد mybb بشن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام تا جایی که بنده خبر دارم خیر امکانش نیست. این دوتا دو اسکریپت جدا هستند. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر