arashshiler 12 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان خسته نباشید این روزا یه ذره جومینا کم کار تر شده و انگار همه به دنبال کار خودشونن و کسی نیست که پاسخ بچه ها رو بده جز اقایی دفاعی و فرحزادیان عزیز خوب دوستان سوال من اینه ایا میشه توی یک هاست در کنار داشتن جوملا یه اسکریپت چت روم که نیازی به دیتا بیس نداره چون که ثبت نام نداره نصب کرد؟ دیگر اسکریپت ها چی مثل اسکریپت های بازی انلاین در حجم کم و غیره .... البته من عجله ای هم ندارم چون سایتم تازه متولد شده و اونقدر تماشاچی نداره که بخام چت روم بزنم اما به هر حال دیگه گفتم شاید این سوال واسه دیگر دوستان هم باشه و ایشالله که پاسخ داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 91 سلام اگه درست متوجه منظورتون شده باشم بله میشه شما داخل هاستتون ساب دامین ایجاد میکنید و مثلا با اسم chat بعد یه پوشه داخل روت (پوشه اصلی سایت ایجاد میشه و محتویات اسکریپت چت رو داخلش میریزید و نصبش میکنید بعد در سایت جوملایی خود به این آدرس لینک میدین (چت) chat.yoursite.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 حتی میتونید به صورت iframe فراخوانیش کنید که البته رو سئو تاثیر داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در فروردین 91 سلام اگه درست متوجه منظورتون شده باشم بله میشه شما داخل هاستتون ساب دامین ایجاد میکنید و مثلا با اسم chat بعد یه پوشه داخل روت (پوشه اصلی سایت ایجاد میشه و محتویات اسکریپت چت رو داخلش میریزید و نصبش میکنید بعد در سایت جوملایی خود به این آدرس لینک میدین (چت) chat.yoursite.com اا جدی من تا کنون فکر میکردم که برای اینکار باید دامین دیگری خرید خیلی ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر