teymoorei 1 ارسال شده در فروردین 91 سلام من یک فرم ساختم با ArtForms حلا می خوام با joomfish ترجمش کنم اما نمیشه . میدونم باید یک element ، پلاگین نصب کنم اما هر چی گشتم پیدا نکردم . یک نسخه بود که مال ورژن 1 جوملا بود . یک نسخه هم پولی بود . درضمن اگه بخوام یک جستجو بر اساس یکی از فیلد های ساخته شده درست کمک باید چیکار کنم . خواهش می کنم کمک کنید خیلی کارم گیره این موضوع شده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در فروردین 91 واقعا سوال من اینقدر مشکله ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز من از تبدیل چیزی نمیدونم ولی به نظر من اگه میخوای از این فرم تو جوملا استفاده کنی راه آسونش اینه که یا از فرو ساز های سازگار با جوملا استفاده کنی یا اینکه این فرمی رو که ساختی به صورت صفحه iframe تو صفحه جوملات قرار بدی. باز اگه کاری بود در خدمتیم/ موفق باشی:afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر