arashshiler 12 ارسال شده در فروردین 91 اینو قبلا اقای فرحزادیان انگلیسیش رو منتشر کرده بودن که من متوجه شدم کسی کاملا فارسیش کرده منم ترجیح دادم بذارم تا همه استفاده کنند امروز گوشی همراه بخشی از زندگی روزمره شده است. مشاهده وب سایت بر روی گوشی همراه دیگر به یک کار روزمره تبدیل شده است و بایستی طراحان سایت طراحی ویژه ای برای سایت خود مخصوص گوشی همراه انجام دهند. افزونه جوملا موبایل کامپوننتی است که شما با نصب آن بر روی سایت جوملایی خود در عرض چند ثانیه یک سایت با نسخه موبایل خواهید داشت. شما می توانید برای نمونه سایت زیر را مشاهده نمایید. اگر صفحه اول سایت را مشاهده نمایید، متوجه تغییر خواستی نمی شوید ولی اگر با گوشی همراه خود وارد سایتها شوید، نسخه موبایلی سایت را خواهید دید. این برنامه چند نسخه سایت موبایلی برای گوشی های iPhone, Smartphone, iMode و WAP که وارد سایت شما می شوند، ایجاد می کند. تنظیمات پیش فرض کامپوننت را جوری آماده کرده ام که بعد از نصب شما نیاز نیست چیزی را تنظیم و یا حتی فعال نمایید. دانلود (ثواب یک صلوات) حجم: 1.8 مگابایت سایت مترجم:http://www.cmsfa.com دانلود افزونه 4 واکنش ها : enigma، pourmoshtagh، alisport و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoulshahri 8 ارسال شده در آبان 92 ببخشيد من اينو دانلود كردم ولي وقتي كه نصبش مي كنم مي رو تو يك پيج سفيد ديگه؟؟؟؟ لطفا كمكم كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
srafil 1 ارسال شده در فروردین 93 آقا یه چیزی میگم نخندین از بس یا جوملا کار نکردم نتونستم بارگذاری کنم بسترو فایل نصب که نداره از طریق سی پنل هم در کامپوننت ادمین و سایت آپ کردم و در فولدری به نام com_mobail اگسپورت کردم اما نشد که نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در فروردین 93 آقا یه چیزی میگم نخندین از بس یا جوملا کار نکردم نتونستم بارگذاری کنم بسترو فایل نصب که نداره از طریق سی پنل هم در کامپوننت ادمین و سایت آپ کردم و در فولدری به نام com_mobail اگسپورت کردم اما نشد که نشد فایل دانلود شده را از قسمت مدیریت افزونه ها به نصب و بارگذاری نمایید. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ اینو قبلا اقای فرحزادیان انگلیسیش رو منتشر کرده بودن که من متوجه شدم کسی کاملا فارسیش کرده منم ترجیح دادم بذارم تا همه استفاده کنند امروز گوشی همراه بخشی از زندگی روزمره شده است. مشاهده وب سایت بر روی گوشی همراه دیگر به یک کار روزمره تبدیل شده است و بایستی طراحان سایت طراحی ویژه ای برای سایت خود مخصوص گوشی همراه انجام دهند. افزونه جوملا موبایل کامپوننتی است که شما با نصب آن بر روی سایت جوملایی خود در عرض چند ثانیه یک سایت با نسخه موبایل خواهید داشت. شما می توانید برای نمونه سایت زیر را مشاهده نمایید. اگر صفحه اول سایت را مشاهده نمایید، متوجه تغییر خواستی نمی شوید ولی اگر با گوشی همراه خود وارد سایتها شوید، نسخه موبایلی سایت را خواهید دید. این برنامه چند نسخه سایت موبایلی برای گوشی های iPhone, Smartphone, iMode و WAP که وارد سایت شما می شوند، ایجاد می کند. تنظیمات پیش فرض کامپوننت را جوری آماده کرده ام که بعد از نصب شما نیاز نیست چیزی را تنظیم و یا حتی فعال نمایید. دانلود (ثواب یک صلوات) حجم: 1.8 مگابایت سایت مترجم:http://www.cmsfa.com دانلود افزونه آقا بسیار مناسب و کاربردی.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر