rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت دوستان دوستان من یه مشکلی عجیب واسم پیش اومده و اونم اینه که توی صفحه اصلی سایت جایی که خبر ها رو قرار میدم پشتش سفیده اما یه کم که پایین تر میریم دیگه اون صفحه سفیده نیست!میشه کمکم کنید! دمو http://www.perspolis-viva.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز پرسپولیسی... مشکل از فارسی سازی قالبتون هست اما یه کار کنید که با همین حالت درست بشه به تصاویرتون تراز متن ندید مثلا تصاویر را وسط چین نفرمایید و یا از جایی متن را میخواهید کپی کنید ببرید تو notepad بعد بیاریدش تو ادیتور جوملا . راستی رو کمک ما حساب کنید برای سایتتون - جونیا هوادار بودم اون هم در جایگاه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 گلی تو داداش! امیر جان این قالب رو از همین انجمن گرفتم و فذسی هم بوده!من فارسی نکردم اما این مشکل روو داره!راهی نیست که کامل این مشکل بر طرف بشه! (راستی میگم توی اواتارت یه عکس نوشابه هم بود؟چی کارش کردی؟خوردیش که دیگه نیستش؟):D:D:D نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام ابتدا به مسیر زیر بروید : templates/mega_extramy/css/layout.css در خط 326 این کد قرار دارد : .megamodules_i, .fp_megaclass_i { color: #000000; font-size: 12px; font-weight: bold; overflow: hidden; padding: 5px; } حالا این خط رو به کد بالا اضافه کن : background: none repeat scroll 0 0 #FFFFFF; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 :D نه بابا شهریار ( مدیر سافت آرشیو زنگ زد گفت تبلیغ پپسی گرفتی منم پاکش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 اول یه تشکر ویژه کنم از مصطفی صفر علی عزیز! دستت درد نکنه!واقعا گلی!به خدا تا حالا هر راهنمایی کرده درست بوده!ای ول داری مصطفی!:heart::heart::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: و شما امیر جان! معلومه ادم شکمویی هستی!اون عکس هایی جومینا رو که دیدم یهکم چاق بوید!الانم فک کردم نوشابه رو زدی به بدن کلک:D:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر