Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام یه سوال در مورد خود انجمن مدیران گرامی چرا دکمه ویرایش پست خودمون برای خود ما نیستش؟؟مگه خود ویرایشی هم گزاشتید از گروهی به بالا؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام همانطور که قبلا هم بارها در این خصوص بحث شده دکمه ویرایش بعد از یک مدت زمان مشخص از کار می افته... اگر بلافاصله بعد از ارسال پست دکمه ویرایش رو ندیدید یکبار صفحه رو رفرش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام خسته نباشید شرمنده متوجه نشده بودم وگرنه تو بحثتون شرکت میکردم والا هزاربار هم رفرش میکنیم ولی نمیاد. ولی خدایی واسه این گروه بده همچین مشکلی باشه :sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 خیر اسن دکمه همانطور که جناب فرحزادیان گفتیند بهد از مدتی غیر فعال میشه چون تا حالا چند بار پیش اومده یکی یه چیزی مینویسه و پس از ان متن پست را عوض میکنه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 بابا درسته که از برنامه نویسی چیزی زیاد سرمون نمیشه ولی اینقدر دیگه حالیمون میشه که خود به خود دکمه ای غیبش نمیزنه:dodgy: مگر اینکه جوجو بیاد بخوردشوالا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 جو جو ؟؟ دوست عزیز دکمه ویرایش پس از نیم ساعت حذف میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 91 سلام آقای Texima ! به طور طبیعی دکمه ویرایش بعد از مدتی غیر فعال یا کلا برداشته میشه اما..... آقایان تهرانی و فرحزادیان! بعضی از ارسال ها از همون اول هم دکمه ویرایش و حذف ندارن و بعضی از ارسال ها حتی بعد از مدت چندین ماه هم دکمه حذف و هم ویرایش موجودند (البته ویرایش غیر فعاله) اما میشه ارسال رو حدف کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست عزیز کسی نگفت که شما از برنامه نویسی سر در نمیارید یا جوجو...! همونطور که دوستان فرمودند خودم اینجوری تنظیم کردم که بعد از مدت زمات خاصی (30 دقیقه) عمل ویرایش غیره فعال بشه ... / تا جایی که من میدونم این با برنامه نویسی شدنی هست حالا جوجو رو نمیدونم البته بعضی از انجمن های تالار رو هم طوری تنظیم کردیم که اصلا نتونید ویرایش کنید ! / چون اصلا بعد از ارسال شما باید اون پست تایید بشه ! مثلا بخش طبقه بندی آموزشها / ... الان این مشکلی که گفتید تو کدوم بخش پیش امده ؟ / زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام جو جو ؟؟ دوست عزیز دکمه ویرایش پس از نیم ساعت حذف میشه جناب آقا تهرانی اصلا از اول اینکه پست رو میدی دکمه ویرایش نمیاد که بخواد حذف بشه سلام آقای Texima ! به طور طبیعی دکمه ویرایش بعد از مدتی غیر فعال یا کلا برداشته میشه اما..... سلام دوست گرامی ، والا واسه من تا حالا از اون اولش نیومده:sleepy: با سلام دوست عزیز کسی نگفت که شما از برنامه نویسی سر در نمیارید یا جوجو...! احتیاجی نیست کسی بگه من خودم دارم میگم بلد نیستم:D همونطور که دوستان فرمودند خودم اینجوری تنظیم کردم که بعد از مدت زمات خاصی (30 دقیقه) عمل ویرایش غیره فعال بشه ... / تا جایی که من میدونم این با برنامه نویسی شدنی هست حالا جوجو رو نمیدونم Tongue والا فکر کنم روی 30 میلی ثانیه تنظیم شده باشه چون اصلا از همون اول چیزی نمیاد ولی جوجو رو دست کم نگیرید خیلی کارا میتونه بکنه البته بعضی از انجمن های تالار رو هم طوری تنظیم کردیم که اصلا نتونید ویرایش کنید ! / چون اصلا بعد از ارسال شما باید اون پست تایید بشه ! مثلا بخش طبقه بندی آموزشها / ... الان این مشکلی که گفتید تو کدوم بخش پیش امده ؟ / زندگیتان سپید والا فکر کنم روی همه تالار ها تنظیم کرده باشید که چیزی نیاد البته اینجا گفته بشه که این مشکل نیست چه باشه چه نباشه ما کا رخودمون رو میکنیم، ولی خب من تو بخش "مشکلات" ، "افزونه ها" ، "درخواست ها" پست داشتم ولی چیزی نیومده.:sleepy: ============================================================== از اینا همه گذشته الان بعد از یک روز که اینجا پست دادم بلاخره تو این تالار ما چشممون به جمال دکمه ویرایش و حذف روشن شدولی پستهای دیگه هنوز تاریک هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست عزیز اگه این مشکل برای شما پیش بیاد باید برای دوستان دیگه هم پیش بیاد و فعلا همچین گزارشی نشده / اگه دوستان دیگه هم همین مشکل رو دارند بفرماییند تا من برسی کنم. @ خدارو شکر. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست عزیز اگه این مشکل برای شما پیش بیاد باید برای دوستان دیگه هم پیش بیاد و فعلا همچین گزارشی نشده / اگه دوستان دیگه هم همین مشکل رو دارند بفرماییند تا من برسی کنم. @ خدارو شکر. زندگیتان سپید سلام والا نمیدونم شاید برای دوستان دیگه مهم نباشه یا توجه نکرده باشنولی خب فعلا واسه من اینطوریه:-/ دوتا عکس میزارم که دوتا پست تو یه روز ارسال شده یکیش نداره اون یکی که تو همین بحث هست جدیدا اومده ، البته فقط تو این بحث فعلا برام اومده موفق و موید باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در فروردین 91 برای من هم بارها این مشکل بوجود اومده --------------------- و الان این مشکل برای من انگار رفع شده چون همین نوشته رو ویرایش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 برای من هم بارها این مشکل بوجود اومده --------------------- و الان این مشکل برای من انگار رفع شده چون همین نوشته رو ویرایش کردم سلام دوست عزیز شما درست میفرمایید واسه بنده هم تو این تالار الان امکان ویرایش اومده ، اما تو تالارهای دیگه متاسفانه خیر برای شما چی؟تو تالار های دیگه میتونید ویرایش کنید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 درود بر شما قبلا توضیح داده است ! دکمه ویرایش پس از مدتی از بین میرود و شما قادر هستید تا مدت محدودی پست خود را ویرایش نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام مرسی از قبلا گفتنای شماویرایش برای من مهم نیست ولی خواستم بگم اینطوری که میگید نیست حتی از اول که پست میدی نمیاد چه برسه که مدت محدود داشته باشی شد و سلامت باشید همگی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست عزیز کشتون رو پاک کنید و دوباره برسی کنید . دوستان دیگه توجه کنید اگه کسی این مشکل رو داره همینجا مطرح کنه /. البته با در نظر گرفته پست های قبلی . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر