mitrafarshbaf 4 ارسال شده در مهر 89 سلام دوستان اینم یک قالب فارسی شده توسط آقای علوی نیک این قالب دارای 5 تم میباشد به رنگهای ابی-نارنجی-بنفش... این قالب دارای موقعیت اسلاید شو سه بعدی میباشد ماژول پیوست شده را پس از نصب در جوملا در موقعیت slide قرار دهید چند تصویر جهت رهنمایی پیوست کرده ام (همراه فایل) دمو قالب دانلود کنید 1 واکنش ها : nvd.imani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در مهر 89 اولا تشکر بابت قالب زیبایی که قرار دادید دوما من 2 تا مشکل در این قالب دیدم که اگه برطرف بشه دیگه کامل کامل میشه این دو مورد رو در تصویر زیر با رنگ قرمز مشخص کردم. مورد 1 بک گراند قسمت Left که به رنگ خاکستری می باشد در قالب فارسی دیده نشان داده نمی شود و مورد 2 موضوع های رشته ای که در بالای هر مطلب می آید از کادر قسمت محتوا میزنه بیرون. من خودم سعی کردم ولی متاسفانه نتونستم. ممنون میشم دوستان جومینایی یه نگاهی به این قالب بیندازند:thankyou::thankyou::thankyou: 1 واکنش ها : nvd.imani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در مهر 89 دوستان لطفا یه راهنمایی کنن من خودم انجامش بدم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام آقا خانونم ... جناب / من نمیدون چرا ما میشینم ساعتها وقت تنظیم و نوشتن این قوانین وقت میزاریم و لی یکی نیست اون یه بار درست حسابی بخونه ! خانم فرشباف لطفا به سوالات پرسیده شده جواب بدید ! چرا جواب نمیدید ؟ اگه من بیام همه پستهاتون رو که به این صورت ارسال شدن رو حذف کنم فردا میاید از من دلخور میشید .../ خانم فرشباف من قانون شماره 6 رو به خاطر همین موضوعات اصلحش کردم ... اگه شما 1 دقیقه وقت بزارید و این قوانین رو بخونید من از شما متشکر میشم. =============================================================== جواب دوست عزیزمون : این رو در _ css _ /templates/zetes/style.css قالبتون سرچ کنید .breadcrumb چون دارم از روی نسخه اینگلیسی شمارو راهنمایی میکنم و نمیدون جناب علوی نیک در ترجمه این قالب مقدارها رو دقیقاً چی دادن برای همین به طوری کلی میگم { البته روش درستش هم اینه چون اینطوری یاد هم میگیرید } - ببینید بعد از سرچ یک همچین مقدار هایی رو برای شما پیدا خواد کرد . breadcrumb { padding-right:30px; padding-top:17px; } حال در کدهای بالا مقدار مورد نیاز ما padding-right:30px; هست که میزان فاصله از سمت راست رو تعیین میکنه حالا من نمیدونم این مقدار دقیقلا در قالب ترجمه شده جند هست فرض میگیریم که همین 30 هست حالا شما این مقدار رو زیاد تر کنید مثلا بزارید 45 یا یکی بیشتر یا کمتر /. در مورد سوال دیگتون هم اینو تو همون فایل سرچ کنید #left .module_bg ببینید این مقدار ها در اون قرار دارند #left .module_bg { background:url("images/modules_mid.png") repeat-y scroll 0 0 transparent; padding:10px; } اگه نبود کد بالا رو چایگزین کنید و اگه این مقار ها رو دارا بود به قسمت عکس های قالب برید و ببینید عکسی با این نام یا پسوند موجود هست modules_mid.png البته امکان دار در کد بال اسم این عکس رو عوض کرده باشند اون وقت باید اون عکس در این پوشه باشد . در صورت نبودن میتونید اون رو از قالب اصلی کپی کنید درآخر : ببخشید که نتونستم از قالب فارسی شده دقیقاً راهمناییتون کنم ... جایی نیستم در موقعیتی نیستم که بتونم دانلود و تست کنم امید وارم مشکلتون حل شده باشد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در مهر 89 دوست عزیز آقا سعید ممنونم از راهنماییتون مورد دوم را با کد زیر اصلاح کردم .breadcrumb{ padding-top:17px; padding-left:560px;float:left;} اما در مورد اول یعنی بک گراند ماژول این تغییراتی که گفتینو چک کردم,عکس هم در دایرکتوری موجود هستش یک لینک عکس دیگه هم به جاش قرار دادم ولی اونم نشون نمیده فکر میکنم مشکل از اینجا نباشه. ممنون میشم یکم دیگه راهنمایی کنید بازم با اینکه در موقعیت تست نبودید ممنونم که کمکم کردین. موفق باشید:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام فکر نکنم این قالب کار جناب علوی نیک باشه ... مشکل زیاد داشت ... مطماً این کار جناب علوی نیک نیست ! من یه نگاه کوچیک بهش کردم چنتا مشکل داشت اونایی رو که دیدیم رفع کردم /... اون مشکل منو left هم مال این بود که تو index.php دستکاری کرده بودند و لی کمی خراب کاری کرده بودند .... به هر حال :shy: من قالب اصلاح شده رو در زیر براتون میزارم / فایل های موجود رو روی قالب فعلیتون unzip کنید [download]http://dl.joomina.ir/file.php?file=154ccabdfb025d0d01c7afb87f2e90cf[/download] یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در مهر 89 خیلی ممنونم از اینکه این قالب رو اصلاح کردید، با کمال پوزش میخواستم بدونم برای مشکل قسمت "تماس با ما" فیلد ارسال text رو چگونه اصلاح کنم؟ من قسمت /*Form Elements*/ رو در css قالب نگاه کردم قسمت .publishing .inputbox, .content .filter .inputbox, .content .contact_email .inputbox, .form-login .inputbox{ width:210px; padding:0 5px; height:28px; background:url(images/input.png) no-repeat; color:#666; border:none;} رو یه تغییراتی دادم ولی کل قسمت نام و ایمیل هم تغییر کردن و فرم کلی جالب نشد بازم ممنون:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 باید بهش padding بدی. padding : 5px 20px 5px 5px; اگه بازم مشکل داشت می تونید از 20 بیشترش هم بکنی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در مهر 89 نشود اگر 20 رو مثلا به 40 تغییر بدم کل تکست باکس ها با هم به سمت چپ میره و اون مشکل که نوشته ها بیرون کادر تایپ میشه هم هنوز پا بر جاست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام اگه ميتونيد يک دمو آنلاين بهم بديد اونطوري خيلي سرعيتر ميتونستم بهتون کمک کنم يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در مهر 89 خواهش میکنم بفرمایید www.Azarmgin.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام ببخشید که دیر جواب میدم .../ واقعا سرم خیلی شلوغه! در line 98 فایل css قالبتون ( style.css ) همونجایی که این کد رو نوشته : .content #contact_text, .content #metakey, #metadesc { background:url("images/textarea.png") no-repeat scroll 0 0 transparent; border:medium none; height:169px; width:305px; } به این تغییر بدید : .content #contact_text, .content #metakey, #metadesc { background:url("images/textarea.png") no-repeat scroll 0 0 transparent; border:medium none; height:169px; width:294px; } یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
b_74 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام به همه دوستان من این قالبو نصب کردم ولی هر کاری میکنم تب بالا که مثلا صفحه اصلی و درباره ما و تماس با ما و ..... داره نمایش داده نمیشه با این که تموم ماژول ها رو هم فعال کردم درست نشد آدرس سایتم هم www.dairyfarm.ir هستش ، دوستان اگه میتونند کمک کنند تا مشکلم حل بشه . در ضمن من خواستم که منوی اصلی توی تموم صفحات بیاد و از توی تنظیمات ماژول هم تمام صفحات رو انتخاب کردم ولی توی این قالب یعنی zetes نیومد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somika 0 ارسال شده در تیر 91 سلام. منظورتون از ماژول پیوست شده برای قرار دادن در موقعیت اسلاید کدوم فایل هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان عزیز لینک ها مشکل داره البته احساس میکنم مشکل از سرور dl.joomina.ir باشه چون هیچ کدوم از لینکای این ساب دومین رو باز نمیکنه! به هر حال اگه کسی این قالب رو تو آرشیوش داره لطف کنه دوباره آپلود کنه :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nvd.imani 2 ارسال شده در مرداد 92 آقا این قالب حیفه با اینکه رایگانه ولی خیلی کاملهمیشه 1 بار دیگه نسخه تصحیح شده و کاملش رو یکی برای دانلود قرار بده یا پسوت اول ویرایش بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر