cilek 0 ارسال شده در فروردین 91 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید محترم بنده یه دونه سایت زدم که وقتی با ie teaster تست می کنم با ie 9 و ie 7 مشکل داره بدین صورت که منو های بالایی میان رو هم و قاطی می شن تو انجمن هم اکثر تنظیماتی که بود انجام دادم اما درست نشد با توجه به اینکه این یه نسخه تجاری می باشد دوستان اگه یه راهنمایی کنن ممنون می شم اینم آدرس سایت http://daneshkart.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام مقاله زیر رو مطالعه و به کار گرفتید ؟ : http://forum.joomina.ir/thread-54.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در فروردین 91 بله اما با توجه به اینکه این نسخه تجاری هست css های مختلفی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در فروردین 91 آقا تو فایل index.php من فقط اینو نوشته <?php if (class_exists('T3Template')) { $tmpl = T3Template::getInstance($this); $tmpl->render(); return; } else { //Need to install or enable JAT3 Plugin echo JText::_('Missing jat3 framework plugin'); } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 دوستان یک نکته بگم ie tester خیلی خوبه اما یه اشکال بزرگ داره و اون اینه که جاوا را نمیخونه بهترین راه تست اینه که نسخه portabel نسخه های مختلف را بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در فروردین 91 بله جناب تهرانی درست می گید اما ابن واقعا مشکل داره برخی از دوستان چک کردن گفنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام در IE9 تست شد و مشکلی نداشت برای مشاهده تصویر با کیفیت مطلوب روی عکس کلیک کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در فروردین 91 ممنون مهندس ولی تو ie7 مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در فروردین 91 بچه ها کسی چیزی به ذهنش نمی رسه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام برای رفع مشکلات ie باید کد نویس اختصاصی برای این مرورگر انجام بشه ... قبلا در این باره آموزشی در بخش مقالات جومینا قرار گرفته است / مطالعه کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 آقا تو فایل index.php من فقط اینو نوشته <?php if (class_exists('T3Template')) { $tmpl = T3Template::getInstance($this); $tmpl->render(); return; } else { //Need to install or enable JAT3 Plugin echo JText::_('Missing jat3 framework plugin'); } دوست عزیز قالب شما مثل مال من از فریم ورک T3 استفاده میکنه ،منم واسه پیدا کردن موقعیت ماژول ها خیلی گشتم تو همچین قالبی ولی پیداش نکردم واسه همین به نظر من شما اول ببین فریم ورک به روز هست یا نه ؟ اگه به روز نبود جدیدش رو نصب کن شاید حل بشه انشالله:sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در فروردین 91 ممنون داداش از کجا ببینم و نصب کنم اگه امکان داره یکم توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام اینم لینک توضیحات و دانلود فریم ورک JA T3 http://wiki.joomlart.com/wiki/JA_T3_Framework_2/Overview موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در فروردین 91 دوستان بنده بعد چندین روز تلاش نتوستم اینو حل کنم یکی از دوستان بیاد حل کنه هزینه اشم هر چی بود رو چشم پ . خ کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر