web developer 3 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان من ميخواهم خبر نامه ارسال کنم. از افزونه ايميل مارکتينگ جومينا استفاده ميکنم، اما در نحوه تنظيمات با مشکل مواجه هستم. نميدانم چگونه تنظيمات را انجام دهم. هاست من از جومينا هاست است و تمام اطلاعات SMTP را وارد کردم. اما باز هم ارسال انجام نميشود. دوستان لطفاً راهنمايی کنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در فروردین 91 پيش کسوتان عزيز کسی با اين مشکل مواجه نشده ؟!!! در تيکتی که در جومينا host زده بودم. فرموردند که هاست مشکل ندارد و مشکل از تنظيمات است. :s لطفاً بگوييد چه تنظيمات خاصی را بايد انجام بدهم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 سلام آیا ایمیل هسته جوملا به درستی کار میکند؟؟ آیا میتونید برای کاربران ایمیل ارسال کنید؟؟ افزونه دیگه ای هم تست کردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در فروردین 91 سلام آیا ایمیل هسته جوملا به درستی کار میکند؟؟ آیا میتونید برای کاربران ایمیل ارسال کنید؟؟ افزونه دیگه ای هم تست کردید؟؟ سلام منظور شما از ايميل هسته جوملا چيست ؟ من تا به الان هيچ email ارسال نکردم از جوملا. افزونه AC Mailling هم نصب کردم. اما باز هم نشود. آيا تنظيمات خاصی دارد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 شما باید ایمیل را از تنظیمات اصلی سایت تنظیم کنید. شما میتونید از قسمت ارسال ایمیل برای کاربران که در منوی بالا در قسمت آخر هست به کاربران ایمیل ارسال کنید یا اینکه در تنظیمات ، قسمت ثبت نام، شما ثبت نام را همراه با تایید ایمیل قرار بدید تا کاربر بعد از ثبت نام از سایت شما ایمیل دریافت کند با اینکار متوجه میشید که آیا سایت شما ایمیل ارسال میکنه یا نه... در مورد تنظیمات ایمیل قبلا در انجمن بحث شده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در فروردین 91 سلام برای راهنمايی شما متشکر هستم. به عنوان تست يک کاربر ساختم، که در زمان ثبت آن اين پيغام داده شد. اما تمام اطلاعات SMTP را وارد کردم. لطفاً در مورد تنظيمات رهنمايی کنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در فروردین 91 جهت اطلاع دوستان در تنظيمات به اين گونه عمل کنيد : [align=left] SMTP SERVER Server: Mail.YOUR DOMAIN.COM/ OR ir ... PORT : 465 Method: TLS [/align] اما ايميل مارکتينگ جومينا قسمتی تری متد ندارد که TLS بگذاريم !!! من از افزونه ACY MAILLING استفاده کردم و به email های Gmail ارسال کرد اما به ياهو نفرستاد دوستان تجربه اي در اين ضمينه دارند ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان من MX رکورد را روی سرويس لايو Live.com تنظيم کردم. به کمک Outlook ميتوانم به راحتی email ارسال و دريافت کنم، اما زمانی که همين تنظيمات Outlook را در تنظيمات سايت وارد ميکنم، پيغام خطا در برقراری SMTP ميدهد. کسی راه حل دارد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام اگر از پورت 25 استفاده میکنید، صرفنظر و به جاش از پورت 26 استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر