Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام خدمت دوستان من میخواستم این پلاگینی که خود جوملا انتشار کرده رو نصب کنم ، پلاگین درج ماژول در مطلب، اما متاسفانه وقتی میخوای نصب کنی تو هنگام نصب صفحه سفید میشه و وقتی رفرش میکنی هیچ چیز نصب نشده!!! چطوری میتونم اینو نصب کنم نیاز ضروری هست؟؟؟ همچین مشکلی هم با کامپوننت Jdownload دارم ولی اون نصب میشه وقتی میخوای بری تو خود کامپوننت صفحه سفید هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام از افزونهای 1.5 نمیشه بر روی 2.5 استفاده کرد . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام از افزونهای 1.5 نمیشه بر روی 2.5 استفاده کرد . زندگیتان سپید سلام خسته نباشید خب اگه دسته بندی ها رو هم توی افزونه ها مشخص میکردید عالی میشد با ممنون:thankyou: برای 2.5 این پلاگین وجود نداره؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوتا پلاگین برای جوملا 2.5 پیدا کردم که یکی هم پولی داره هم رایگان که یسری امکانات خوبش روی پولیش هست یکی هم که نصبش کردم اصلا معلوم نشد چیکا رکرد چون هیچ دکمه ای اظافه نکرد ولی خب فعلا با همون رایگان میسازی البته ترجمه نشده هستن:-/ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر