asrertebat 8 ارسال شده در فروردین 91 با سلام و خسته نباشید من در این سایت http://sitma.ir مشکل دارم سایت درست بود نمیدونم چی نصب کردم خراب شد مشکلات : 1- پنجره pop up باز نمی شود و متنی که داخل پنجره پاپ آپ نمایش داده میشد در اینجا نمایش داده می شود :[/url خلاصه همه چیز به هم ریخته لطفا راهنمایی کنید آی دی یاهو : mohamad_sheibani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام آخرین افزونه های رو که نصب کردین پاک کنید /. این میتونه بخاطر تداخل jq باشه . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در فروردین 91 یادم نیست چی بوده است چون همزمان نصب کردم .... راهی برای رفع مشکل هست ؟؟؟ ضمنا اطلاعات سایت برام خیلی مهمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام افزونهایی که از jq استفاده میکنند رو برسی کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در فروردین 91 نحوه بررسی اینکه یک افزونه از جی کوئری استفاده می کند یا نه از چه طریق می باشد ؟؟؟؟ راهنمایی فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام برای اینکه بدونید آخرین افزونه هایی که نصب کرده اید چه بوده به روش زیر عمل کنید : در جوملا 1.5 از طریق phpmyadmin جداول components و modules و plugins را بررسی کنید در این جداول به صفحه آخر هر جدول بروید و نام افزونه را ببینید . در حقیقت افزونه ای که بزرگترین شناسه را دارد آخرین افزونه ای است که نصب شده اما در جوملا 2.5 دیگه این دردسرها را ندارید . در مدیریت افزونه ها و در سربرگ مدیریت کافیست روی ستون شناسه کلیک کنید تا اسامی افزونه ها از هر نوعی مرتب شوند بر حسب شناسه . اینجا هم بزرگترین شناسه آخرین افزونه هایی هستند که نصب شده اند من توصیه میکنم اگر زمانی خواستید افزونه ای را حذف کنید از این طریق عمل کنید . به سادگی اجزاء کلی یک افزونه در کنار هم قرار میگیرند و میتوانید به سرعت و یکجا حذفشون کنید هر چند برای جوملا 2.5 از طریق phpmyadmin هم میشه این را تشخیص داد که برای آن فقط کافیست یک جدول بررسی شود آن هم جدول extensions میباشد در این جدول در ستون type میتوانید تشخیص دهید که افزونه از چه نوعیست و همچنین بزرگترین شناسه آخرین افزونه نصب شده میباشد اما در مورد سوالتون خب معمولا پلاگینها و صد البته بیشتر ماژولها هستند که از جی کوئری استفاده میکنند . شما تنظیماتشان را بررسی کنید ببینید گزینه ای برای این مورد دارند یا نه . بعد یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید ( تست آزمون و خطا ) . ممکن هم هست که دو افزونه تداخل نداشته باشند و تداخل یک افزونه با قالب باشه ولی خب حالت اول احتمالش زیاده موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در فروردین 91 یک پلاگین هم در انجمن معرفی شده بود به نام jqueryintegrator که مشکل تداخله جی کویری در سایت رو برطرف میکرد(البته لازم بذکره بنده این پلاگینو نصب کردم که مشکلات تداخل رو رفع کرد اما بعد از مدتی منو های میدیریت از کار افتاد که با غیر فعال کردن افزونه مشکل حل شد) اینم آدرس در انجمن که پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در اردیبهشت 91 مشکل من که هنوزم حل نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 91 در این رابطه جهت رفع مشکل قبلا یک آموزش منتشر شده است . http://forum.joomina.ir/thread-2459-post-64647.html#pid64647 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در تیر 91 همین مشکل را در سایت زیر هم دارم فناوری اطلاعات عصرارتباط نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در آبان 91 کسی نتونست مشکل من رو حل کنه ؟ نحوه تشخیص اینکه جی کوئری ها در هم تداخل کردند؟؟؟ یه راه ساده بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر