leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان عزیز یک سوالی داشتم ایا افراد: تيم مديريت -سرپرست کل -مدیر انجمن-مدیر آزمایشی -تیم توسعه افزونه -مدیر سایت های وابسته -همکار انجمن -مدیر بازنشسته -همکار توسعه افزونه - امکان استفاده از تعداد کارکتر بیشتری برای امضاء خود رو دارا هستند؟ به عنوان مثال بنده 10 کاراکتر مجاز هستم استفاده کنم در امضاء....یک ناظم در انجمن هم همون 10 کاراکتر رو مجاز هست یا بیشتر... خیلی تشکر:002: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام مگه فرقی هم میکنه ؟ این پیشنهاد بود یا انتقاد زندگیتان سپید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 نه فرقی که خیر نمیکنه.... حقیقت من تست کردم امضاء ها رو کپی میکنم میگه تعداد کاراکتر اضافی هست... رو این حساب گیج شده بودم که احتمالا برای سطح افراد تعداد کارکتر هم فرق داشته باشه.. خیلی ممنون:thankyou: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خوب هر کسی نصبت به زحمتی که میکشه از مزایای خاصی هم برخوردار میشه ...:cool: زندگینان سپید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در شهریور 91 فعلا که خیلی وقته امضاء کاربران رو بستن درسته جناب شمسی ؟؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز ، قوانین داشتن امضا تغییر یافته و شرایط خاصی دارد که میتوانید در تاپیک زیر مطالعه فرمایید http://forum.joomina.ir/thread-13830.html به جهت تغییر قانون امضا و همچنین جلوگیری از ادامه روند اسپم شدن تاپیک ، تاپیک قفل میشود ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر